[Žinios trumpai] Skelbiama apie Rusijos sutriuškinimą prie Majorsko - didžiuliai nuostoliai, batalionui šakės  ()

Rusai tęsia puolimo operacijas tik Donbase. Pagrindiniai mūšiai vyksta Avdijivkos-Bachmutt-Vuhledaro srityje. Mūšiuose dėl Majorsko rusai prarado iki 50% vieno iš batalionų personalo, o Gorlivkos apylinkėse Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino įsibrovėlių bazę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 16 d. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo spaudos tarnyba pranešė, kad įsibrovėlių gretose pablogėjo moralinė ir psichologinė būklė, padažnėjo dezertyravimo atvejų.

Mūšiuose dėl Majorsko priešas iš 1-ojo bataliono dėl mirčių ir sužeidimų prarado 50% savo personalo – batalioną teko išformuoti.

Karo studijų instituto (ISW) analitikai lapkričio 15 d. apibūdino kovų Donbase vaizdą. Ukrainos ginkluotosios pajėgos atremia priešo atakas Belogorivkos ir greitkelio T1302 apylinkėse. Gorlivkos srityje vyksta kovos. HIMARS nusitaikė į įsibrovėlių bazę Gorlivkoje viešbutyje „Izba“ - šis karinis objektas buvo sunaikintas.

 

„DLR“ nurodė, kad okupantai neva jau buvo užėmę Opitnus ir dabar kovoja Avdijivkos kryptimi. Tačiau Rusijos žiniasklaida rašo, kad okupantai kontroliuoja tik šiaurinį Opitnų pakraštį.

(123)
(2)
(121)

Komentarai ()

Susijusios žymos: