„Google“ kuria planšetinį kompiuterį? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mopsiasnukis 2010-02-04 16:33
Is to kaip putoji jau kelinto straipsnio komentaruose, tai panashu, kad nieko nesidomejai, o to iPado net rankose nelaikes.
mantas.lt 2010-02-04 16:38
Na matau nieko nebus. Taip, tauttvisz, tu teisus. Apple daro viską geriausiai. O čia video apmąstymams , ypač nuo 1:35.
tauttvisz 2010-02-04 16:51
Visu pirma nesiputoja nieks, visu antra domejaus tikrai daug, nors info gana mazai, visu trecia iPad tik labai mazas kiekis zmoniu laike rankose taip kad man ji palaikyt nebuvo galimybes jokios. Kazi kodel visos diskusijos su iHateriais baigias tuo, kad as tipo putojuos ir niekuo nesidomiu ir panasiai pagrysk prasau jei jau taip.
mantas.lt 2010-02-04 16:55
tauttvisz, jei viskas visada baigiasi taip pat, tai niekad nepagalvojai, kad gal yra mažas mažas, toks beveik nuliui lygus šansas, kad tu neteisus, o dauguma teisi?
tauttvisz 2010-02-04 17:04
Ta dauguma naudoja tokius itikinamus teiginius kaip kad apple = fail, iShit ir pan. As jum bandau paaiskinti logiskai, bet jus isikande nuomones kad iPad yra visiskas sh. Jeigu kazka atsakau, jus nekreipiat demesio, o ieskot prie ko dar prisikabint. Tobulu ipad as ir nelaikau, tik sakau kad tai labiausiai pritaikyta touch valdoma OS ir geriusias valdymas pirstais.Net nesakau kad tai geriausias tabletas, nes galbut kitiem geriau windows 7 os kur daugiau funkciju, cia pagal kiekvieno prioritetus.
mantas.lt 2010-02-04 17:19
Daugelis vadina ipad fail'u nes jis visiškai netenkina jų poreikių. Kadangi čia susirenka daugiausia protingi žmonės ir pažengę vartotojai, tai nėra ko stebėtis, kad ipadas visiškai nepateisino jų lūkesčių. Tiesiog paprastas tabletas, kuris neturi kažko kas nustebintu ar būtų nauja.
Mortifer 2010-02-04 21:05
Visų pirma atkreipkit dėmesį, kad šitas pilietis vadovaujasi logika "na taip, apple šitoj srity gal ir susikirto, bet jie negali padaryt nieko blogai, todėl iPad yra geriausias". Reikia nusileist ant žemės, tautviz Nebūtinai ginu windows, jie su savais kabliukais, bet kadangi tu, kaip pats sakei, nelaikei dar ipado ir juo nesinaudojai, tai kažin ar gali gint šį produktą. Taip pat pripažink, kad vienintelis iPad privalumas - lietimui jautrus ekranas. Jis faktiškai neturi daugiau jokių funkcijų, nepagalvojai? Palygink su bet kokiu kitu netbuku ar laptopu. Taip kad įvertink situaciją blaiviai. Jeigu, kaip sakai, daug domėjaisi šitais dalykais, tai tavo pozicija už iPad yra kažkodėl nelogiška ir nesuprantama. iPad pirks tik tokie logikos nesilaikantys apple gynėjai kaip tu (beje, vienas mano pažįstamas labai gerai apibūdino apple pagrindinę rinką "kvaili amerikiečiai". Ir tai tiesa. Todėl ir apple produktai visų pirma orientuoti taip, kad jais galėtų naudotis visų pirma kvailiai, o tada jau kiek lieka dėmesio skiriama normaliem vartotojam) Tuo tarpu pačiam teko gyvai pabendraut su convertiblais, ten tai daikčiukai ipadui iki jų dar toli toli. Beje, jei pradės kas nors putot, kad ginu savo kvailus windowsus, tai iškart galiu pasakyt, kad turiu ir keletą apple produktų, kuriais labai džiaugiuosi Bet reikia pripažint, kad kai kur jie labai, labai stipriai susišika. Mano nuomone jiem reikėjo netbuką pirma padaryt, manau tikrai būtų verta dėmesio. O dabar, kaip daugelyje apžvalgų gana argumentuotai padaroma išvada, jie padidino iPhone ir tikisi, kad toks š vartotojam sueis. Na taip, asilam tikrai sueis
tauttvisz 2010-02-04 23:14
Perskaityk ka rasai, netik kad tavo komentaras kiauras kaip retis nes ner faktu, bet dar ir izeidinejantis.. Nelabai ir isaiskinsi durnam atsiprasant..
Grazvydas 2010-02-05 09:49
tauttvisz, nealbai supratau, kokių faktų reikia Tau, kad jaustumeis laimingas? kalbu apie paskutinį pranešimą. o šiaip, man keistas Tavo aklas įsitikinimas ir jei yra koks minusas,radimas jam "skystų" pliusų. manau, kad ne vienas jau pastebėjo tai ir pasakė. papasakok man tokį dalyką.. nejau ištikrųjų būtų maloniau skaityt knygą tokiam ekrane, nei kad realią? daugiau malonumo? girdėtum, kaip šiukšda popierius rankose? abejoju. taigi viena iš jos realių funkcijų labai abejotina. naudosi el.paštui? nu nejuokauk. jei reikia tik paskaityt paštą, puikiai galima išsiverst su telefonu, juk dauguma jau paleidžiami į rinką su pašto palaikymo programom, o išmanieji telefonu ir visai neblogą netgi QWERTY (pabrėžiu, kad žinotum, kaip rašos šis žodis), turi ir nereikia išleist 500$ už nežinia ką. dėl tų filmų žiūrėjimo... sakyk, ką nori, iPAD yra prabangos prekė. vadinas ir ne pirmo būtinumo. jei ju perki iPAD, manau, kad tiek AK, tiek normalų televizorių turėsi namuose. ir pasakyk man, nuoširdžiai, ar tikrai malonu bus žėt į ant kelių padėtą hibridą, užuot įsijungus savo 1m įstrižainės televizorių, pasiėmus alaus ir smagiai sau leist laiką, juolab, kad ir garso kokybę turėtum padorią, nes, kiek skaičiau, iPAD turi tik mono garsiakalbius ir stereo išėjimą.
tauttvisz 2010-02-05 17:30
Dbar man iskilo tokia mintis, kad nesuprantat ka as noriu pasakyt. As tik noriu pasakyt, kad tai nera visai nevykes produktas. Ir taip iPad prabangos preke, savaime aisku kad uz ta kaina galim ir daugiau funkciju turinti netbooka nusipirkt, as kreipiu demesi i paprastuma, dizaina ir tt. kas kam.
Mortifer 2010-02-05 20:34
Ne mano komentaras nebuvo kaip rėtis ir taip jame nėra labai daug faktų. Kas norės, apie produktą ir palyginimą su produktu straipsnių pilna. Tu nori faktų, bet jais nesiremi, mano komentaras daugiau loginis pamąstymas. O dėl įžeidinėjimo... Kas kaip supranta, neaiški gi metaforų prasmė Ir taip, iPad - nėra visai nevykęs produktas, jei jau kažką daro, tai negalimas sakyt, kad visiškas šlamštas. Bet juk Nokia 3310 irgi nėra visai nevykus, tik mažai kas ja naudojasi šiais laikais... Apple išleido naują, bet morališkai pasenusią prekę. Pirkdamas kompiuterį atsižvelgi į dizainą, paprastumą, tai turiu tau pasiūlyt idealų apple kompiuterį http://www.youtube.com/watch?v=9BnLbv6QYcA
nekas 2010-05-15 23:47
Tiek sunervinot kad net uzsiregistravau !! Visi jus kokie protingi, net netureje orginalios apple produkcijos - repliku (klonu) pirkejai. Nu tikrai netikiu kuris isbandes apple produkcija gali toki suda stumti. Pas jus yra igimta viska neigti- nes kiaura....iai esate. Viename forume diskutavau su tautieciais ir irodinejo man kad replica iphonas yra toks pat geras kaip ir iphonas orginalas. zzzz Juokas paeme kaip ant amerikieciu pradejot stumti, patys akmens amziuje gyvendami. Ups Atsiprasau primirsau kad lietuviai patys protingiausi, ismintingiausi, kieciausi, isradingiausi. Ir nekreipkime demesi i tai kad lietuva nekuria savo produkcijos ir yra salis kur sunku isgyventi, kur lietuvis dulkina lietuvi. O amerikonai tokie miningitai, ir jie gerai gyvena.