Rusija nepasimoko – ištaškyta į gabalus dar viena kolona: viena iš likviduotų mašinų kėlė ypatingą pavojų (Video)  ()

Rusijos kariuomenė ir toliau keliauja kolonomis po kelis mėnesius trukusio karo. Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino ne tik tanką, bet ir inžinerinę įrangą bei sunkvežimius KamAZ.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė artilerijos ugnimi ištaškė visą Rusijos karių koloną. Apie tai socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė Pekka, svetainės, kurioje sudaromas Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolių sąrašas, autorius.

Kiselevkoje, Charkivo srityje, artilerija sunaikino rusų technikos koloną su technika ir šarvuočiais. Sprendžiant iš vaizdo įrašo, Rusijos ginkluotosios pajėgos vis dar važinėja kolonomis Ukrainos keliais. Tarp sunaikintos įrangos matyti KamAZ automobiliai, inžinerinė įranga, taip pat T-90M „Proryv“, kuris šiuo metu laikomas moderniausiu Rusijos tanku (T-14 „Armata“ dalyvauja tik paraduose).

Kadruose užfiksuoti du tankai, kuriuos sunaikino smūgis, tikriausiai HIMARS. „Oryx“ teigimu, RF ginkluotosios pajėgos jau prarado 5 tankus T-90M „Proryv“, iš kurių bent vieną užėmė Ukrainos ginkluotosios pajėgos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(0)
(149)

Komentarai ()

Susijusios žymos: