Ukrainoje didelis skandalas: per SBU kratą vyskupijoje rastas nuogas choro dainininkas (Foto)  ()

Kratos metu aptiktos „instrukcijos“ iš Maskvos, vyskupijos vadovybės rusiška pilietybė ir okupantų asmens tapatybės kortelės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-26 Ukrainoje didelis skandalas: per SBU kratą vyskupijoje rastas nuogas choro dainininkas (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos specialiosioms tarnyboms atlikus kratą Černivcių-Bukovinos vyskupijoje, kilo naujas skandalas dėl Maskvos patriarchato UOC veiklos Ukrainoje.

SBU atliekant kratą, vyskupijos sekretorius Nikita, kartu su choro dainininku, buvo „pagautas užsiimantis meilės malonumais“.

Apie tai „Telegram“ kanale, remdamasis savo šaltiniais, rašo politologas Aleksejus Golobutskis. Be to, jis skelbia ir pikantiško skandalo nuotraukas.

Informaciją patvirtina „LB.ua“.

Informacija apie kratą buvo paskelbta ir SBU svetainėje.

Kratos metu buvo rasti dokumentai, patvirtinantys, kad vyskupijos vadovas turi Rusijos pilietybę. Be to, buvo atskleistas vyskupijos vadovų susirašinėjimas su kuratoriais iš Maskvos, kuriame jie gauna „instrukcijas“ apie bažnytinių liturgijų rengimo specifiką po Rusijos ginkluotųjų pajėgų invazijos į Ukrainą.

 

Iš Ukrainoje dirbančių kunigų buvo reikalaujama neigti ginkluotą Rusijos Federacijos agresiją, kalbėti apie tariamą „Maskvos bažnyčios“ priespaudą. Sandėliuose SBU taip pat rado prorusiškos literatūros leidinius, kuriose giriama okupacinė šalis ir raginama remti Rusijos Federaciją.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(6)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: