[Žinios trumpai] „Putinas žiauriai piktas, jis nori keršto“: Rusijoje netrukus bus paskelbta visuotinė mobilizacija (Video)  ()

„Šaltiniai praneša, kad Maskvoje rengiamas visuotinės mobilizacijos planas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų mobilizacija karui prieš Ukrainą bus tęsiama. Žiemą ji jau taps globali. Apie tai „Chodorkovskio LIVE“ eteryje kalbėjo žinomas Rusijos žmogaus teisių aktyvistas, organizacijos „Gulagu.net“ lyderis Vladimiras Osečkinas.

Jis tikina, kad Kremlius jau ruošiasi visuotinei mobilizacijai, taip pat ir Maskvoje. Apie tai jam pranešė informuoti šaltiniai Rusijos Federacijoje.

„Mūsų šaltiniai praneša, kad Maskvoje rengiamas visuotinės mobilizacijos planas. Jie supranta, kad šiuo metu jų pritrauktos jėgos nepadėjo reikšmingai pakeisti situacijos, priešingai – jie praranda okupuotas teritorijas. Putinui, visiškai nesvarbu kiek žmonių bus nužudyta abiejose pusėse. Jam reikia teritorinės ir politinės pergalės. Jam tai išlikimo reikalas, statuso išlaikymas. Jis pasiruošęs mesti dar daugiau žmonių į karą“, – sakė Osečkinas.

 

Jis patikslino, kad, turimomis žiniomis, mobilizacija gali būti paskelbta jau gruodžio, sausio ar vasario mėnesiais. Į Rusijos kariuomenę bus imami ir okupuotų Ukrainos teritorijų gyventojai Tarp jų bus ir kalinių, kuriuos Rusijos Federacija per šią agresiją pagrobė Ukrainos kalėjimuose.

„Putinas nesiruošia sustoti", – perspėjo „Gulagu.net“ lyderis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(24)
(-14)

Komentarai ()