[Žinios trumpai] Ekspertas: šalia Putino yra dar bjauresnis nusikaltėlis net už Prigožiną ir Kadyrovą  ()

Politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis mano, kad nors šalia Putino yra tokie žmonės, kaip Jevgenijus Prigožinas ir Ramzanas Kadyrovas, daug žalos padaro ir tie, kurie jokių pajėgų nekontroliuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis griežtai sugėdino Rusijos propagandistę Olgą Skabejevą, kuri beprotiškai džiaugiasi Rusijos raketų smūgiais Ukrainai ir ėmė kalbėti apie JAV ginklų atsargų išeikvojimą.

„Kasdienis šešių valandų orgazmas tik viena tema: kas buvo sugriauta Ukrainoje, kas sudegė... Visiškai nesuvokiama. Tai baisu Rusijos žmonėms. Tai reiškia, kad turėsime praleisti 20 metų vidinės denacifikacijos ir atgailos už šiuos nusikaltimus procesui“, – sakė jis.

Piontkovskis pripažino, kad jam du bjauriausi nusikaltėliai šiandien yra Skabejeva ir Putinas. Anot jo, jiedu už karo nusikaltimus atsidurs teismo suole.

 

Reaguodamas į melagingus Skabejevos teiginius apie JAV silpnumą, Piontkovskis pažymėjo, kad JAV gali padėti ukrainiečiams baigti karą per kelias savaites: „Rusijos generalinis štabas tai puikiai žino“.

(195)
(1)
(194)

Komentarai ()