[Žinios trumpai] „Geltonojo kaspino“ akcija pasiekė Krymą - pasirodė drąsūs kadrai, siunčiantys žinią visam pasauliui (Foto)  ()

Visuomeninės organizacijos „Zhovta strichka“ aktyvistai Jaltoje ir Simferopolyje ėmėsi drąsių veiksmų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmą kartą ši organizacija tapo žinoma Rusijos armijai okupavus Chersono sritį. Aktyvistai po miestą ir regioną klijavo patriotinius lapelius, piešė grafičius ir įkalbinėjo vietos gyventojus nedalyvauti  pseudoreferendume.

Išvakarėse tapo žinoma, kad patriotai pasiekė Heničeską, miestą, į kurį iš Chersono persikėlė visa okupacinė valdžia,  ir Krymą. Apie tai informavo judėjimo „Zhovta strichka“ „Telegram“ kanalas.

 

Jaltoje ir Simferopolyje pasirodė patriotiniai lapeliai, primenantys, kad Ukraina greitai laimės, o Krymas tikrai sugrįš Ukrainai.

Vietiniai patriotai ne tik kabina patriotinius lapelius, bet ir įvairiose vietose palieka geltonus kaspinus, sekdami neseniai išlaisvinto Chersono pavyzdžiu.

Vietos partizanai tikina, kad tokiais veiksmais nori parodyti ne tik Ukrainai, bet ir visam pasauliui, kad ukrainiečiai niekada nepasiduos, kol nesugrąžins visų prarastų Kyjivo kontroliuojamų teritorijų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)

Komentarai ()