[Žinios trumpai] „Vos 2-3 šūviai ir rusai puola į paniką“: įspūdingas video kaip haubicos M777 triuškina rusus (Video)  ()

Haubicos M777, kurias Ukrainos ginkluotosios pajėgos prieš kelis mėnesius gavo iš sąjungininkų, dirba ir toliau – žiemą taip pat tiksliai, kaip ir vasarą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai parodoma Karinės televizijos siužete.

„Mūsų komanda jau demonstravo haubicą M777. Tai vyko prieš keletą mėnesių, kai ši technika fronte buvo tik pradėta įvaldyti. Tuo metu mums, galima sakyti, buvo nuostabus jausmas. Šiandien visi taip pripratę prie trijų septynetų, jog atrodo, kad juos visada turėjome.

Įdomu pamatyti, kaip šiandien veikia M777 haubicos. Pirmiausia dėl to, kad nuo pat sukūrimo ir perdavimo tarnybai joms vargu ar teko dalyvauti tokio didelio masto kare ir taip intensyviai dirbti.

Šauliai sunkiai dirbo ir jau laukia naujo tikslo. Ir taip beveik visą parą. Haubica M777 oriai atlaiko dideles apkrovas.

Šį kartą kovojome su priešo pėstininkais, kurie nusprendė išbandyti laimę atakuodami mūsų pozicijas. Du ar trys taiklūs šūviai ir priešo entuziazmas yra nuimamas tarsi ranka. Karas apskritai yra bjaurus reiškinys. Tačiau jame būna ir gražių akimirkų, netgi galima sakyti, estetiškai tobulų. Viena iš jų – stebėti, kaip dirba mūsų artilerija", – rašoma vaizdo įrašo aprašyme.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(209)
(1)
(208)

Komentarai ()

Susijusios žymos: