[Žinios trumpai] Procesas įsibėgėjo: prasidėjo pasiruošimas tribunolui dėl Putino (Video)  ()

„Šis kikenantis subjektas būtinai turi patirti vispusišką teisminę procedūrą specialaus tribunolo rėmuose.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

G7 šalių teisingumo ministrų susitikimas, kuriame bus aptariami Rusijos kariuomenės nusikaltimų Ukrainoje tyrimai, rodo, kad ruošiamasi Kremliaus diktatoriaus Vladimiro Putino ir jo bendrininkų tribunolui.

Prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Michailas Podoliakas sako, kad pradėtas pasaulinis teisinės atsakomybės už rusų įvykdytas ukrainiečių žudynes procesas.

Anot jo, Rusija jau visur yra parija, ji tiesiogine to žodžio prasme yra „išskirta iš visos Europos bendruomenės“.

„Kitas etapas yra nepaprastai svarbus. Tai, žinoma, pagrindinių šalių, įskaitant JAV ir JK, teisingumo ministrų konsultacijos. Šios šalys nulems teisinius kontūrus, kuriems Rusija turės paklusti“, - sakė Podoliakas. Ir tuo pat metu Putinas išeina ir kikena, kikena ir tvirtina, kad ir toliau vykdys visus „specialiosios karinės operacijos“ tikslus. Šis kikenantis subjektas būtinai turi patirti visapusišką teisminę procedūrą specialaus tribunolo rėmuose.“

 

Putiną jis pavadino „caru, kuris valdo Rusiją žiauraus prievartautojo metodais“.

„Jis iš pradžių išprievartavo savo šalį, o dabar per Ukrainą atėjo prievartauti Europą. Turi būti atlikta privaloma Rusijos Federacijos viešpatavimo  panaikinimo procedūra. Karo nusikaltėliai turi būti nubausti."

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(2)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: