[Žinios trumpai] Skelbiama silpniausia Putino vieta: vos vienu smūgiu Ukraina gali sugriauti visą „specoperaciją“ – liko labai nedaug laiko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-12-01 21:02
Čia seniai visiems aišku kritus krymui putkino operacijai galas ir laikas čia šeis ar kitais metais nieko nekeičia. Jei tai būtų lengva užduotis tai Ukraina seniai jau būtų atsiėmus. Strategiškai Ukraina sugebėjo atsiimt teritorijas kuriose rusas dar nebuvo spėjas įsitvirtinti, daug ukrainiečių ir akys ant kiekvieno kampo raportuojančios apie ruso pozicijas. Kryme priešingai daug rusų buvo prieš invazija, o po invazijos jų ten prifaršyravo dar daugiau, įsitvirtino daug geriau. Taip kad Krymo mūšis bus pats kruviniausias iš viso šito karo. Nebent putkinas kris anksčiau ir Rusijoje prasidės suirutė.
NoWins 2022-12-02 13:05
Kai bet kokį pasiūlymą ar komentarą apie tai, kas "galėtų būt" parašo politologai, ekonomistai ar kitokio plauko "-ogai" ar "-istai", tai čia kaip t.lt lygio naujienos. Ištaškytų rusus, rusams šakės, rusai šoke. Šunys loja, karavanas eina. Kariauja kariai, o ne sofos ekspertai.
Benediktas 2022-12-02 13:18
Vis geriau nei rusiškų FSB telegram kanalų „naujienos“. Jei sugriauna Krymo tiltą ir uždaro tiekimą per pietryčius - Krymas - didelis kazanas.
Dannas3 2022-12-02 14:50
Taip, butent del tiekimo problemu gali tekt rusams pizdelint is krymo. Vienintele vieta is kur juos bus sunku iskrapstyt tai dombasas ir luhanskas, nes ten rusams nera jokiu problemu su tiekimo grandine.