Belgorode Prigožiną „pasiuntė“ su visa jo „wagnerio linija“ – vietos gyventojai panikuoja, išgirdę naujienas  ()

Belgorodo valdžia atsisakė „Putino virėjo“ gynybinių konstrukcijų statybos pasienyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Belgorodo liaudies respublikos“ (Rusijos Federacijos Belgorodo sritis) valdžia, vadovaujama gubernatoriaus Viačeslavo Gladkovo, kategoriškai atsisakė duoti Jevgenijaus Prigožino statiniams, „Wagner linijos“ statybai, pinigų rašo „Telegram“ kanalas „Verstka“ su nuoroda į savo šaltinius regiono vadovybėje.

Pranešama, kad „Putino šefo“ atstovai Belgorodo valdžiai atnešė kelių milijardų rublių vertės projektą. Belgorodo srities vadovybė pamačiusi sumą, nedvejodama atsisakė.

Šaltinio teigimu, dabar Prigožinų samdiniai įtvirtinimus, pasienyje su Ukraina, Charkivo srityje, stato „savarankiškai“.

„Verstka“ rašo, kad atsisakymas finansuoti Prigožino darbus gali būti dėl to, kad anksčiau „Putino virėjas“ skundėsi Belgorodo gyventojais, o šis verkšlenimas buvo susijęs ir su „Wagner“ PMC, esą, įmonių vadovai neduoda atostogų norintiems prisijungti prie šios grupės.

 

Jie taip pat rašo, kad gubernatorius Gladkovas pyksta ant Prigožino ir ant kitų, panašių į jį, nes jie skleidžia klastotes, kad Ukraina, neva, ketina pulti Belgorodo sritį. Dėl šios priežasties regiono vadovui teko raminti į paniką puolusius vietos gyventojus ir net spaudoje skelbti pareiškimus, kad pranešimai apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą Šebekine neatitinka tikrovės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(0)
(146)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: