Skelbiamas nežmoniškas Rusijos planas: „ruošiamas žiaurus smūgis – visa jėga smogs į jautriausią Ukrainos vietą, gali būti visiškas užšalimas“  ()

„Rusija pakeitė taktiką“, – apie „visiškai kanibalistinį“ planą kalbėjo Podoliakas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento kanceliarija atskleidė klastingą Rusijos karo nusikaltėlių planą.

Plačiau apie tai kalbėjo prezidentūros vadovo patarėjas Michailas Podoliakas. Anot jo, Maskva pakeitė masinių raketų smūgių į Ukrainą taktiką. Ji laukia, kol stipriau pašals. Priešas ketina „kietai sušaldyti ukrainiečius“, palikdamas juos ne tiek be elektros, kiek be šildymo. Tai yra „visiškai kanibalistinis“ Rusijos planas.

„Man atrodo, kad dabar Rusijos taktika šiek tiek pasikeitė: laukiama, kol padidės įšalas, grubiai tariant, kol temperatūra ten nukris iki 8–10 laipsnių šalčio, tą akimirką jie nori suduoti jautriausią smūgį Ukrainai“, – savo nuomonę interviu Rusijos žurnalistei Julijai Latynina išreiškė Podoliakas.

Be to, socialiniame tinkle „Twitter“ prezidentūros vadovo patarėjas pažymėjo, kad rusai labai greitai pamiršo žodį „Chersonas“. Šis miestas, kuriame „Rusija atėjo amžiams“, visiškai išnyko iš Rusijos Federacijos informacinio lauko.

 

„Rusijos propagandistams buvo įsakyta pamiršti žodį „Chersonas“, – rašė Podoliakas.

Jis sarkastiškai pažymėjo, kad tai teisinga Rusijos informacinė strategija: šiandien jie pamiršo žodį „Chersonas“, rytoj – „Doneckas“, poryt – „Krymas“, netrukus – „Ukraina“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(2)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: