[Žinios trumpai] „Metė daugybę mobikų – ten beprotiška mėsmalė“: skelbia apie didžiulius nuostolius „iš abiejų pusių“ (Video)  (1)

„Šiuo metu Bachmutas yra Ukrainos Verdenas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarasas Berezovecas nesutiko su Marko Feigino teiginiu, kad mobilizuotieji iš Rusijos Federacijos nedaro įtakos karo eigai.

Pirmosios atskiros specialiosios paskirties brigados, pavadintos Ivano Bohuno vardu, kovotojas prisiminė, kad būtent mobilizuotųjų dėka Rusijos armija sugebėjo sulėtinti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą tam tikruose fronto sektoriuose. Okupantai pasitraukė iš Chersono dėka mobilizuotųjų priedangos, be jų jie nebūtų galėję to padaryti.

Interviu su Berezovecu galima pažiūrėti „YouTube“.

„Tokia pati situacija dabar vyksta netoli Bachmuto. Ten dabar yra beprotiška mėsmalė“, – kalbėjo jis.

Kreipdamasis į Marką Feiginą, Berezovecas pasakė: „Tu juk prisimeni Pirmojo pasaulinio karo istoriją, Verdeno istoriją. Šiuo metu Bachmutas yra Ukrainos Verdenas. Prie Verdeno žuvo per milijoną karių, čia skaičiai jau taip pat kelios dešimtys tūkstančių“.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kapitonas pateikė abiejų pusių nuostolių Bachmuto srityje skaičius per visą konfrontacijos laikotarpį: „Aš pasakysiu, kad jau žuvo per 10 tūkst. Būkime atviri, žuvusių yra abiejose pusėse. Ir šis skaičius tikrai dar augs. Tai tikrai mėsmalė. Tu neįsivaizduoji, kokį spaudimą jie daro".

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(1)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: