[Žinios trumpai] Karštas rytas! Galingai dega prekybos centras netoli Maskvos (Video)  ()

Rusija dega! Didelis gaisras netoli Maskvos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2022-ųjų gruodžio 12-osios rytas Rusijoje prasidėjo didelio masto gaisru Balašichoje, netoli Maskvos, užsidegė prekybos centras „Stroipark“. Tai pranešė Rusijos žiniasklaida, remdamasi Rusijos Federacijos Nepaprastųjų situacijų ministerijos pagrindinio direktorato pranešimu.

„Užsiliepsnojo statybinės medžiagos atviroje vietoje prie prekybos centro 200 kvadratinių metrų plote. Gaisras išplito į 1 aukštą“, – savo „Telegram“ kanale rašė TASS propagandos šaltinis.

Vėliau Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerija patikslino, kad gaisro plotas „Stroipark“ apėmė 700 kvadratinių metrų. Buvo informacijos apie sužalotą sargybinį. Teigiama, kad visi darbuotojai buvo skubiai evakuoti.

Gaisrą prekybos centre Balašichoje sunku užgesinti dėl to, kad pastato teritorijoje yra daug degių produktų ir statybinių medžiagų, praneša Rusijos avarinės tarnybos.

 

Atnaujinta 9.18 val. Gaisro plotas prekybos centre Balašichoje netoli Maskvos išplito iki 9000 kvadratinių metrų, praneša „RIA Novosti“ propagandistai, remdamiesi Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerija.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(0)
(50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: