[Žinios trumpai] „Laimei, Rusijoje yra daug unitazų“ – Girkino parodija „sprogdina“ internetą (Video)  ()

Internete plinta Kremliaus diversanto Igorio Girkino-Strelkovo parodija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsus Ukrainos humoristas, parodijų meistras Jurijus Velykis paskelbė rusų karo nusikaltėlio Igorio Girkino parodiją. Per valandą šis įrašas surinko daugiau nei 70 tūkstančių peržiūrų, o per beveik parą jį peržiūrėjo daugiau nei 330 tūkstančių žmonių.

„Na, tai viskas. Kaip žinote, mane oficialiai išvarė iš fronto. Bet aš ten ėjau ne tam, kad mane išvarytų. Paaiškėjo, kad oficialiai buvau fronte tik vieną dieną. Bet net ir man užteko vienos dienos, kad suprasčiau, kad mes pagaliau pralaimėjome šį karą... Galiu drąsiai teigti, kad ten fronte pergalės nė kvapo“, – sakė „Strelkovas“.

Jis taip pat juokėsi iš Rusijos okupacinės armijos būklės. „Buvau tiesiog šokiruotas! Tai apšiurusių, liguistų, girtų benamių armija. Ir nors man visi šie parametrai idealiai tiko, jie mane iš ten išmušė", – skundėsi veikėjas.

Jis taip pat tyčiojosi ir vadinamosios „Surovikino linijos“- naujų betoninių įtvirtinimų, kuriuos stato rusai. „Kas tai? Betoninės piramidės gąsdinančiu pavadinimu „drakono dantys“? Taip, per pirmąjį puolimą Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne tik trenks mums į dantis, bet ir įsmeigs juos atgal į burną“, sakoma parodijoje.

 

Parodistas meistriškai perteikė Rusijos karo nusikaltėlio pralaimėjimo nuotaiką. „Taikydami šį metodą jie pralaimi karus, o jų šalis nuleidžiama į tualetą. Laimei, nuo „specialios operacijos" pradžios Rusijoje tam turime pakankamai unitazų“, - teigė „Strelkovas“, taip primindamas visas istorijas apie rusų karių vagystes Ukrainoje.

(60)
(0)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: