Arestovičius stipriai supyko ant Merkel ir sumaišė su žemėmis: „sukėlė katastrofą“ (video)  (1)

Angela Merkel suvaidino labai svarbų vaidmenį, kodėl Kremlius pradėjo karą prieš Ukrainą, įsitikinęs Oleksijus Arestovičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Angela Merkel per dešimtmečius padarė nemažai katastrofiškų klaidų santykiuose su Maskva, eidama Vokietijos kanclerės pareigas. O jų rezultatas šiandien – kruvinas Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą.

Tokį atvirą pareiškimą Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius pasakė Marko Feigino kanalo eteryje.

Jis patikino, kad negerbia A. Merkel. Patarėjo nuomone, būtent buvusi kanclerė iškėlė „monstrą" Vladimiro Putino asmenyje, kuris šiandien terorizuoja Ukrainą ir grasina paversti dulkėmis visą pasaulį.

„Ji iškėlė V. Putiną kaip figūrą. Ji išstūmė Sakartvelą ir Ukrainą iš NATO, užtvėrė joms kelią. Ji privertė mus nusivilkti siuvinėtus marškinius ir išskalbti juos Kremliaus koridoriuose, kai mums primetė „Minską" ir „Minską-2", ji surišo mums rankas, pateisino V. Putino nesibaigiančius nusikaltimus, ji turėjo atsarginį maršrutą dujų Vokietijai tiekimui. Ji visa tai padarė", – sakė O. Arestovičius.

 

Jis taip pat apkaltino A. Merkel susilpninus Vokietijos armiją ir žvalgybos tarnybas bei „užmetus Vokietijos pramonę ant Rusijos dujų „adatos".

„Kai ji tai pripažins, laikysiu ją puikia politike, kuri padarė baisių klaidų ir sugebėjo jas pripažinti, kaip ir padarė F. V. Steinmeieris", – teigė patarėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(221)
(3)
(218)

Komentarai (1)