[Žinios trumpai] JK pastatė Putino statulą su penio galva: praeiviams buvo įteikti kiaušiniai  (2)

JK vietinių gyventojų grupė pastatė paminklą Vladimirui Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anglijos Rowley Regis kaimelio Vakarų Midlandso grafystėje gyventojai savo bendruomenės centre, Bell End gatvėje, pastatė Vladimiro Putino statulą su penio galva. Socialinėje žiniasklaidoje paskelbtose nuotraukose matyti, kad ant pjedestalo užrašyta „Bellend of the Year“, o tai galima išversti kaip „Metų debilas“ arba netgi dar riebiau „Metų bib*s“  («Залупа года»).

Šalia statulos, nudažytos aukso spalvos dažais, stovi lentelė su gatvės pavadinimu: žodis bellendas britų slenge reiškia p**piagalvį, kvailą ar erzinantį žmogų. Žodis bellend taip pat gali būti vartojamas kaip įžeidimas.

Kaip rašo „The Independent“, Putinas pavaizduotas penio pavidalu kaip protestas prieš Rusijos agresiją. Kaip žurnalistams sakė savo pavardės nenorėjęs skelbti akcijos organizatorius, kaimo gyventojams ir svečiams, einantiems pro Putino statulą, buvo pasiūlyta apmėtyti Rusijos prezidento atvaizdą kiaušiniais, ką daugelis su malonumu ir padarė. 

 

Projekto autorius žiniasklaidai teigė, kad planuoja gaminti ir pardavinėti „Putino“ miniatiūras, o gautas lėšas pervesti Ukrainos pabėgėliams. Skulptūra buvo sukurta per dvi ar tris savaites.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(1)
(152)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)