Ištisi Rusijos padaliniai yra paimti į nelaisvę – daugiau nei milijonas žmonių pasinaudojo „Noriu gyventi“ linija  ()

Daugiau nei 1 200 000 žmonių pasinaudojo Ukrainos valstybinio projekto „Noriu gyventi“ informaciniais ištekliais, leidžiančiais pasiduoti okupantams, dauguma jų – Rusijos Federacijos teritorijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-18 Ištisi Rusijos padaliniai yra paimti į nelaisvę – daugiau nei milijonas žmonių pasinaudojo „Noriu gyventi“ linija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai teletono eteryje kalbėjo Vyriausiosios žvalgybos direktorato spaudos tarnybos atstovas Andrejus Jusovas, praneša „Ukrainska Pravda“.

„Projekto „Noriu gyventi“ informaciniais ištekliais naudojosi daugiau nei 1 milijonas 200 tūkstančių žmonių, iš kurių didžiąją dalį sudaro žmonės, esantys Rusijos Federacijos teritorijoje“.

„Tai kol kas nėra tiesioginiai kreipimaisi, bet tai žmonės, kurie dėl savęs ar savo artimųjų studijuoja galimybę išgelbėti gyvybes kruviname neteisingame Putino okupantų kare prieš Ukrainą“, – sakė  Jusovas.

Jis taip pat teigė, kad kasdien į projektą „karštoji linija“, „chatbot“ ir kitais kontaktais kreipiasi daugiau nei 100 žmonių.

„Rezultatų yra, ir jie reikšmingi, tiek dėl pavienių pasiduodančių rašistų, tiek ištisų dalinių. Ir tai ne tik eiliniai, bet ir karininkai. Nors aktyviausi, žinoma, mobilizuotieji. Tai žmonės, kurie išvis nesuprasti, ką daryti kare Ukrainoje ir kodėl jie čia“, – sakė Vyriausiosios žvalgybos direktorato atstovas.

 

Ukrainos valstybinis projektas „Noriu gyventi“ skirtas padėti Rusijos kariuomenės kariškiams saugiai pasiduoti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(294)
(8)
(286)

Komentarai ()