„Kvailiai, ką jūs darote!“: šokiruota brolio elgesiu, ukrainietė kreipėsi į visus rusus (Video)  (1)

„Kaip tu galėjai paimti ginklą ir eiti prieš savo šeimą?! Kur buvo tavo smegenys?“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė ukrainietės kreipimasis, kurios brolis likviduotas Ukrainos rytuose kaip užpuolikas, į Ukrainą, kur gyvena jo paties sesuo ir jos šeima, jis atvyko žudytis savo noru.

„Mano brolis žuvo Donbase. Ne, ne kaip didvyris. Kaip orkas, kaip okupantas. Jis buvo Rusijos Federacijos pilietis, mobilizuotas Voroneže, išvyko pats, savo noru. Rėmė šią mobilizaciją, atsidūrė Donbase ir ten buvo sėkmingai likviduotas“, – pasakojo moteris.

Ji prisipažino, kad apie brolio mirtį sužinojo iš socialinių tinklų ir buvo šokiruota jo poelgio. Ji verkė iš sielvarto ir nusivylimo dėl to, kad jai artimas žmogus su ginklais rankose įsiveržė į Ukrainą.

„Kaip tu galėjai paimti ginklą ir eiti prieš savo šeimą?! Kur buvo tavo smegenys? Klausimas visiems rusams, kurie pasirašo šiai mogilizacijai: už ką, ​​kam tu ten važiuoji? Į svetimą šalį, žudyti nekaltus žmones? Kiek iš jūsų jau grįžote į Rusiją kaip „200 kroviniu“ juoduose maišuose? Jums mažai?! Kodėl kaip avių banda veržiatės į Ukrainą? Įjunk jau smegenis, jūs esate kvailai išnaudojami! Jūs niekam nereikalingi: nei valstybei, nei  šeimoms, kurios jus keičia į „Ladas“, į ledą, į malkas, į anglį“, – emocingai kalbėjo ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(1)
(117)

Komentarai (1)