Artėja lemiamas lūžis kare: ką duos dar vienas Putino bandymas pakeisti karo eigą?  ()

Kitų metų pradžioje įvyks esminis lūžis Rusijos karo su Ukraina mūšio lauke, sako Dmitrijus Černyševskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Esminis posūkis Rusijos kare prieš Ukrainą labai arti. Konfliktas tęsis ne ilgiau kaip iki 2023 metų.

Tokią nuomonę savo „YouTube“ vaizdo tinklaraštyje išsakė Rusijos istorikas, publicistas ir politikas Dmitrijus Černyševskis.

Jis mano, kad Kremlius vėl bandys perimti iniciatyvą fronte. Ir tai bus okupantų galas.

„Bus dar vienas (tikėtinas, bet nebūtinas) Rusijos strateginis puolimas, kuriam nepavykus įvyks radikalus posūkis Ukrainos kare už nepriklausomybę. Po to Rusija niekada nebegalės žengti į priekį. Tada bus tik Rusijos atsitraukimas“, – sakė istorikas.

Jis įsitikinęs, kad Rusija šiame kare neturi jokių šansų. 300 000 mobilizuotų karių nepakaks, kad padėtis fronte pasikeistų. Be to, Rusijos kariuomenė turi labai prastą ginkluotę ir amuniciją.

„Ukraina gauna vis geresnių ginklų. Tai jau skirtingų technologinių epochų kariuomenės – Rusijos kariuomenė kariauja su 60-ųjų ginklais, Ukrainos kariuomenė – su moderniais NATO ginklais... Ir tai yra artilerijos karas. Artilerija žlunga. Rusija nebegali iššaudyti 60 tūkst. sviedinių per dieną, netgi 40 tūkst. Rusijos artilerijos salvės sumažėjo tris kartus.... Prasidėjo sviedinių badas, patrankos nustoja veikti. Milžiniškos sovietinės atsargos baigiasi. Iš Baltarusijos viskas buvo išgrobstyta“, – pranešė Černyševskis.

 

Jis prognozuoja, kad karas galutinai baigsis jau kitų metų rudenį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(123)
(2)
(121)

Komentarai ()