[Žinios trumpai] „Žmonės šokiruoti“: Zalužno interviu sukėlė netikėtą paniką - skelbiama, kas vyksta (video)  (3)

Ukrainos karininkas Tarasas Berezovecas su ukrainiečiais pasidalino pastarųjų įvykių analize, kai kuriuos jų išryškindamas. T. Berezovecas paaiškino, kodėl V. Zalužno žodžiai „daugeliui žmonių sukėlė šoką“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politikos strategas pirmiausia nusprendė pakomentuoti sensacingą pastarųjų dienų įvykį – Valerijaus Zalužno interviu Vakarų žiniasklaidai. Reakcija į vyriausiojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado žodžius pasirodė audringa ir dviprasmiška.

Taraso Berezoveco nuomonę apie kai kurių žmonių pasipiktinimo priežastis tuo, ką pasakė Valerijus Zalužnas, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Interviu daugeliui pasirodė šokiruojantis todėl, kad žmonės mieliau būna „šiltoje vonioje“. Po Ukrainos kariuomenės vado pareiškimo, kad karas dar nesibaigė, be to, laukia sunkiausi mūšiai, net palyginus su vykusiais nuo vasario 24 dienos, daug žmonių atsidūrė, švelniai tariant, šoko būsenoje“, – analizę pradėjo ukrainiečių karininkas.

1-osios atskirosios Ivano Bohuno specialiųjų pajėgų brigados spaudos pareigūnas sakė: „Aš apie tai kalbu savo kanale jau daug mėnesių. Apie tai, jog karas nesibaigė ir mūsų laukia sunki žiema. Mūsų priešai toli gražu ne benamiai ir ne alkoholikai. RF žmogiški – ir ne tik – ištekliai didžiuliai ir jie dabar užsiima ne tik perginklavimu, pasirengimu, ir tikrai dar sykį puls Ukrainą. Visa tai papasakojo kariuomenės vadas Valerijus Zalužnas. Ir, ačiū Dievui, kad dabar toks šaltas dušas Kalėdų švenčių išvakarėse, juolab kad Rusijos kariuomenės puolimo pavojus šventiniu laikotarpiu išlieka labai didelis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(166)
(7)
(159)

Komentarai (3)