Rusijoje skandalas – sužinojo, kaip juos melžia Kinija (Video)  (2)

Rusijos armijos invazijos į Ukrainą rezultatas buvo sankcijos ir staigus Rusijos automobilių rinkos deformavimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose kilo skandalas dėl informacijos paskelbimo apie tai, kaip Kinija pelnosi parduodama savo automobilius Rusijos Federacijai, pasinaudodama visišku Rusijos automobilių pramonės žlugimu po sankcijų įvedimo.

Paaiškėjo, kad Kinijos gamintojai, pasinaudodami savo monopoline padėtimi rinkoje, maksimaliai išspaudžia pinigus iš rusų.

Rusijos tinklaraštininkas apsilankė Kinijos automobilių prekybos centre ir pasakojo, kad Kinijoje 1,6 mln. Rusijos rublių (apie 30 tūkst. USD) kainuojantis automobilis dabar Rusijoje kainuoja beveik 6 mln. (apie 90 tūkst. USD).

Pasipiktinęs vaizdo įrašo autorius pastebi, kad iki sankcijų įvedimo rusai galėjo įsigyti aukščiausios kokybės vokišką automobilį už 90 000 USD, tačiau dabar yra priversti mokėti tiek pat už mažai žinomus kiniškus modelius.

 

 

„Ir jie sumokės. Kitų automobilių nėra. 23 metus trukusio importo pakeitimo rezultatas – Rusijos Federacijos pavertimas Kinijos prekių kolonija“, – vaizdo įrašo komentare pažymi Rusijos „Telegram“ kanalas „Vėjo sėjėjas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(264)
(1)
(263)

Komentarai (2)