„Tesla“ turi didelių problemų: žmonės atšaukia užsakymus, skelbiama kas nutiko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-12-22 10:42
Kaip ir sakiau, Muskas, kaip asmenybe degraduoja - ir tai zenkliai atsilieps consumer produktams. Valstybinaims uzsakymamas tai neatsilieps, kaip tik didziausi pelnai bus is akumuliatoriniu energijos kaupyklu, bet zmones atsisakys Musko produktu, kur yra pasirinkimas, maziau kvies i ivairius forumus pasisakyti. Jei negriz Muskas i toki, koks buvo, pries metus.
Galonas 2022-12-22 12:42
Eilinis click bait straipsnis, vienintelis pateiktas įrodymas, kad populiarumas mažėja, tai krentančios akcijos, kai tikra priežastis yra 2023 ateinančios didelės subsidijos USA EV mašinoms, tai dabar visi stabdo savo užsakymus kas labai neigiamai veikia Q4 rezultatus ir akcijų kainą, o turim dar ir bendrą akcijų biržos nuosmukį. Iš šalies žiūrint galima pagalvot, kad Teslos laukia pilki laikai, kad didelė kitų EV pasiūla numuš paklausą, bet esminis faktorius, kad Tesla į kišenę pasiima 30% nuo kiekvieno pardavimo, kas yra minimum 10 000$, nuo pačio paprasčiausio modelio, o tuo tarpu Toyota vidutiniškai uždirba 1250$ nuo parduoto automobilio. Ford ir Chevrolet apskritai į minusą EV parduoda. Kas bus kai Tesla galės pagamint daugiau nei parduot? Gal pagaliau sulauksim to žadėto $36k kainuojančio EV.
donatasv 2022-12-22 16:49
Niekas čia nesmuks, dar reikia nepamiršti, kad muskas paleido didelį kiekį teslos akcijų į rinką. Keletas atsisakys pereis prie kitos markės čia ne bėda rotacija visada vyksta. Manau perdaug dėmesio skiriama šiam avantiūristui praeis tviterio šokas/skandalas, nusės musko atpalaiduotos tesla akcijos, krizė/recesija ir vėl viskas stosis į vietas. Žurnalistai rašo lyg tuoj tuoj tesla bankrutuos... Toli gražu nuo to, gal negrįš į ankstesnę kainą, bet realiai akcijų kainos buvo išpūstos, greičiau atsistos į real vertę.