[Žinios trumpai] Situacija kaista: Girkinas skelbia rimtą perspėjimą Solovjovui - po tokių kalbų pabėgti nebepavyks  ()

Igoris Girkinas-Strelkovas perspėjo Solovjovą dėl jo „ugningų kalbų“ pasekmių, jei Rusija pralaimės karą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-24 [Žinios trumpai] Situacija kaista: Girkinas skelbia rimtą perspėjimą Solovjovui - po tokių kalbų pabėgti nebepavyks  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aršus Rusijos pradėto karo prieš Ukrainą šalininkas, teroristas Igoris Girkinas-Strelkovas ir toliau pranašauja triuškinantį pralaimėjimą Rusijai. Pateikdamas savo liūdnas prognozes Rusijai prognozes jis užsimena ir apie žinomą Putino propagandistą Vladimirą Solovjovą. Jis pabrėžė, kad galiausiai teks nubausti visus dalyvaujančius, o pats asmeniškai įsitikino, kad jiems nepavyktų pasislėpti užsienyje.

Naujame pasisakyme Strelkovas taip pat grasina tiems, kurie laukia galimybės vėliau pasėdėti „prie Komo ežero“. Ten yra Solovjovo vilos.

„Jei karinės operacijos, mūsų generolų dėka, vyks taip pat, kaip ir anksčiau, tada turėsime tik šansą pralaimėti. Dėl to pasisėdėjimas konfiskuotoje viloje Italijoje ar Izraelyje yra mažai tikėtinas. Asmeniškai aš daryčiau viską, kad nebūtų galimybės ten pabėgti. Tai galima laikyti vieninteliu jūsų pasirodymų pasiekimu, sveikinu“, – pabrėžė Girkinas.

 

Girkinas ir Solovjovas yra rimtai susipykę. Girkinas yra garsus karo nusikaltėlis, teroristas, bet kartu - ir karys, dalyvavęs aktyviuose karo veiksmuose. Tuo tarpu Solovjovas vis ragina agresyviau pulti Ukrainą ir net mirtimi bausti Rusijos generolus, nors pats sėdėdamas studijoje niekuo niekada nerizikuoja.

(62)
(2)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: