[Žinios trumpai] KGB pareigūnas skelbia, kad su Putinu vyksta „kažkas ne taip“: jis niekada nepadarytų to, kas įvyko Baltarusijoje  ()

Putinas svetimoje žemėje nevalgo jokios duonos, pažymėjo Sergejus Žirnovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijoje prie lėktuvo Aleksandras Lukašenka pasitiko ne Rusijos prezidenta Vladimiras Putinas, o jo dublerį, mano buvęs KGB ir Rusijos žvalgybos pareigūnas Sergejus Žirnovas, pažymėdamas, kad Putinas yra paranojiškas.

„Pats Putinas nevalgys kažkokios duonos svetimoje žemėje, nežinia kur. Tai reiškia, kad galbūt nusileido antrininkas, o Putinas tuo metu išėjo kitu trapu ir kaip prieš 30 metų tyliai, ramiai sovietiniu „Žiguliu“ išvažiavo kažkur į rezidenciją. Bet su Lukašenka bendravo, bučiavo jį, apkabino ir panašiai antrininkas“ - pasakė Žirnovas.

Jis įsitikinęs, kad Putinui „kažkas ne taip“. „Putinas pasodino Macroną septynių metrų atstumu ir vertė žmones duoti išmatų mėginius ir laukti dvi savaites, kad galėtų prie jo prisiartinti. O čia jis visus apkabina ir skrenda bet kur. Nėra aiškumo, kad tai - tikrasis Putinas. O jei tai tikrasis Putinas, tada kažkas su juo vyksta ne taip“

 

Kaip pažymėjo Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kirilas Budanovas, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas naudoja mažiausiai tris antrininkus, kuriems buvo atliktos plastinės operacijos.

(11)
(2)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: