Rusija patvirtino „LLR“ vystymo planą: „teks grąžinti Ukrainai“  ()

Laikinai okupuotoje Luhansko srities teritorijoje Maskva patvirtino socialinės ir ekonominės plėtros planą vieneriems metams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos vyriausybė patvirtino naują dalies okupuotų Luhansko srities teritorijų socialinės ir ekonominės plėtros planą tik vienerių metų laikotarpiui.

Vyriausybės nutarime teigiama, kad šio regiono plėtros prognozės bus rengiamos tik trumpalaikiam 12 mėnesių laikotarpiui. Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo Luhansko srities karinės administracijos spaudos tarnyba.

Ataskaitoje teigiama, kad Rusija nedaro jokių išimčių dėl šio laikinai okupuoto regiono plėtros vidutinės trukmės ir ilgalaikio planavimo modelių. Luhansko srities karinė administracija daro išvadą, kad Maskva aiškiai supranta, jog regionas greitai grįš Ukrainai.

Be to, remiantis pranešimu, Luhansko srities Troickojos kaime okupacinė valdžia pradėjo dirbti nuotoliniu būdu, nes bijo apšaudymo.

 

Tuo pačiu metu Luhansko srityje vykdoma „anoniminė“ apklausa telefonu, kurios tikslas – išsiaiškinti, kaip vietos gyventojai vertina situaciją „LLR“, siekiant nustatyti nepatikimus žmones tarp gyventojų.

Visų pirma, per apklausas rusai domisi, kokios nuotaikos tvyro regione ir kaip gyventojai patenkinti vietos okupacinės valdžios darbu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(6)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: