Yra kai kas geriau nei generatoriai: Ukrainoje siūloma unikali energetikos pertvarka, kuri apsaugos nuo Rusijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

P69 2022-12-26 22:05
Tai tinka tik įmonėms, o ne gyventojams. Per brangios ir galingos elektrinės
holax 2022-12-26 22:42
tinka tai visi variantai tik kazkodel man kirba mintis jog putinui kai dabar nesigavo efektas kokio norejo sprogdinant elektros sriti tai nusitaikys susprogdint dujotekiu atsakas ukrainoje.
radioaktyvas 2022-12-27 00:44
Geriau jau energijos stotelės. Prisikaupus iš tinklo galima dar gineratorių pasijungti ar priekaboje vežiojama mikroelektrine. Gerokai universaliau, o gineratorių galima pajungti prie kito powerbanko kol niekas naktimis nesinaudoja. Turint tiek gineratorių reikia powerbank, kad dykai nesisuktų. Tik aišku reikia užsakymų sistemos tai koks open bazzar pravers pamodifikavus, kad galėtų užsisakinėti pagal klasifikatorius kaip administracinis suskirstymas, gamyba, prekyba ir t.t.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-12-27 13:05
O dėl kokios priežasties jas jungti prie power bankų? Kad energijos nuostoliai didesni būtų?
Kyborg 2022-12-27 17:51
Energijos stotelės visiškai užlauštų Ukrainos elektros tinklus. Juk dabartiniai elektros atjunginėjimai būtent dėl elektros trūkumo ir vyksta, o tu siūlai dar labiau didint elektros suvartojimą.
radioaktyvas 2022-12-28 06:58
Na elektra pajungia tam tikromis valandomis kai dalis pramonės nedirba tai paslaugų sektorius gali pasiurbti elektros tuo laikoarpiu kai kitiems elektros reikia mažiausiai. Taip gautūsi natūralus energijos akumuliavimas. Mes tam reikalui turim kruonio hae, o jie tai gali per powerbankus susitvarkyti. Taigi ir pasmus naktimis ar tam tikromis h elektra būna pigi tik neturim kur jos saugoti, o jei kokia savaite galėtum pasisaugoti tai prisikauptum elektros popigiai ir malkos šildymui nereiktų.
radioaktyvas 2022-12-28 09:59
Be to jie su vienu generatoriumi aprūpina tris namus kanalizacija. Tai galima po tris namus aprūpinti akumais patenkinančiais penkiasdešimt proc elektros poreikio ir viena mini elektrinė taip nukraunant pagrindinius elektros tinklus Kijevui ir užtikrinant šimtas proc agregatų veikima. Tik aišku tai didelis darbas ir nežinau kiek tūkst jie daugiabučių turi ir kiek h darbo tai užimtų.