„Čia tiesiog kalnai rusų lavonų“. Parodė, kas lieka po uragarinio Ukrainos tankų puolimo (Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos tęsia kontrpuolimą Luhansko srityje, Svatovo-Kreminos kryptyje, sutriuškindamos Rusijos okupantus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 27 d. Ukrainos žurnalistė Alina Šeremeta apsilankė fronto linijoje kartu su kovotojais iš 49-ojo atskirojo šaulių bataliono „Karpatų Sičas“. Jie parodė dronų operatorių ir tankų įgulų sąveiką.

Vaizdo įraše (dėmesio, N-18) matosi viena iš okupantų pozicijų Luhansko srityje. Ten yra kalnai lavonų, kurių rusų kariai su savimi nepasiėmė, taip pat daug išsibarsčiusių daiktų, informuoja „Ukraina 365“.

Priešo kariuomenė dažniausiai slepiasi miške. Būtent čia kasdien šaudo Ukrainos artilerija, naikindama ne tik priešo darbo jėgą, bet ir karinę techniką.

Tuo tarpu Karo studijų instituto analitikai praneša apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę Luhansko srityje. Ukrainos gynėjai išvakarėse sugebėjo užimti vieną iš priešo tvirtovių Kreminos srityje.

 

Informaciją patvirtino vienas iš Rusijos karinių korespondentų.

Gruodžio 27 d. Charkivo srities karinės administracijos vadovas Olegas Sinegubovas pareiškė, kad dar 1,6 % regiono tebėra priešo okupacijoje.

Analitikai teigia, kad per šią savaitę Ukrainos gynėjams pavyko išlaisvinti Kolomičichą Luhansko srityje ir tris gyvenvietes Charkivo srityje (Dvuchrečnają, Novomlynską ir Tavolžanką).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(0)
(101)

Komentarai ()

Susijusios žymos: