Arestovičius skelbia prognozę Ukrainai 2023-iems metams: 150 000 Rusijos karių armada ir 2 scenarijai  ()

2023 m. Rusijos Federacija gali pakartoti strateginį 2022 m. vasario 24 d. puolimą ir sutelkti savo pastangas į Donbaso užėmimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 29 d. savo „Telegram“ kanale Arestovičius išdėstė viziją apie kitų metų karą Ukrainoje.

2023 metų pradžioje karui prieš Ukrainą įsibrovėliai paruoš apie 150 000 karių. Be to, dėl mobilizacijos dar gali „susirinkti“ apie 50 000 karių.

Okupantai susiduria su dilema, ką daryti toliau. Kai kurie generolai siūlo pakartoti 2022 metų vasario 24 dienos įvykius – visapusišką invaziją įvairiomis kryptimis. Tačiau šiuo atveju Rusijos kariuomenės laukia tai, kas kovo mėnesį – žlugimas. Visa viena didelė armija turės būti suskirstyta į keletą mažų grupelių invazijai iš skirtingų Ukrainos taškų.

Jei vasario–kovo mėnesiais Ukrainos ginkluotosios pajėgos be problemų susidorojo su elitiniais kariais, tai dabar nebus sunku sunaikinti tai, kas liko iš Putino armijos.

 

 

Jei visas pastangas priešas sutelks į Donbaso užėmimą, tada viskas nebus taip sklandu, kaip mano pats Putinas. Per tris mėnesius trunkančias kovas už Bachmutą ir Soledarą įsibrovėliai turi 70 tūkstančių žuvusių ir sužeistų žmonių. Tačiau jie miesto neužėmė. Tad gali būti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos be problemų sustabdys Donbase 200 000 karių armadą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(3)
(107)

Komentarai ()

Susijusios žymos: