[Žinios trumpai] Pamačiusi kaip daro atsispaudimus, Ukrainos karė tiesiog „sunaikino“ Kadyrovą: „žiūrėk, kaip reikia tai daryti“ (Video)  (1)

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karė Larisa Filinskaja pakomentavo Čečėnijos vado Ramzano Kadyrovo pasirodymą tiesioginio eterio metu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-31 [Žinios trumpai] Pamačiusi kaip daro atsispaudimus, Ukrainos karė tiesiog „sunaikino“ Kadyrovą: „žiūrėk, kaip reikia tai daryti“ (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karė Larisa Filinskaja pakomentavo Čečėnijos vado Ramzano Kadyrovo pasirodymą tiesioginio eterio metu. Pasikalbėjęs su spauda, ​​vyriausiasis Rusijos elgeta nusprendė pademonstruoti savo „neįtikėtiną fizinę formą“ atlikdamas „35 atsispaudimus“.

Ukrainos karė savo „Twitter“ paskyroje paskelbė vaizdo įrašus apie tikras treniruotes ir tikrus atsispaudimus. Taip pat vaizdo įraše Filinskaja lengvai atliko ir kitus sudėtingus pratimus.

„Mačiau Kadyrovo frikcijas ir ilgai juokiausi. Žiūrėk, Kadyrovai, kaip Ukrainos ginkluotosiose pajėgose tarnaujančios moterys daro atsispaudimus. (Man čia 45 metai. Kiek žinau, tu jaunesnis)“, – pažemino Larisa čečėną.

 

Po įrašu pasirodę komentaruose vartotojai liaupsino ukrainietės pasirodymą.

„Oho! Kokia tu lanksti! Ugnis! Džiaugiuosi, didžiuojuosi tokia moterimi. Laimingų Naujųjų metų! Pasirūpinkite savimi, prašau“, - rašė vartotojai.

„Kūno kultūros šou“, kurį „tiesioginiame eteryje“ surengė Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas, neliko nepastebėtas interneto vartotojų. Socialiniame  „Twitter“ tinkle vartotojai įvertino „puikią Rusijos čečėno fizinę formą“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(144)
(0)
(144)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: