„Baimė, laukinė baimė sugrįžo į Rusiją“ – skelbia pagrindinę V. Putino klaidą, kuri jį nužudys  (1)

Pagrindinė Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino klaida yra Jevgenijus Prigožinas ir jo „Wagner“, – įsitikinęs Dmitrijus Černyševskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas su savo kūju, kuris sulaiko Rusijos generolus ir pareigūnus, yra pagrindinė diktatoriaus Vladimiro Putino klaida. Tokią nuomonę savo „YouTube“ paskelbė Rusijos istorikas, karo apžvalgininkas ir politikas Dmitrijus Černyševskis.

Pasak jo, didžiulė Rusijos Federacijos biurokratinė mašina ištvėrė, kai V. Putinas karu nutraukė jiems kelią į Vakarus, atėmė užsienio sąskaitas, vilas ir jachtas. Tačiau sistema netoleruos Prigožino. Šis „Putino augintinis šuo“ jau turi daug priešų tiek tarp Rusijos generolų, tiek tarp kitų aukšto rango pareigūnų.

„Į Rusiją grįžo baimė, laukinė baimė. Ji laukinė, nes neturi taisyklių... Kūjis yra visiškas siaubas. Tai yra grėsmė jūsų ir artimųjų gyvybei. Ir elitas niekada to Putinui neatleis. Jie nekenčia prezidento, net jei bijo tai prisipažinti savo artimiausiems draugams. Jie beprotiškai išsigandę. Tai, ką padarė Putinas, parodydamas Rusijai Prigožiną ir jo kompaniją, yra didžiausia jo klaida, kuri kainuos jam gyvybę. Jam tai niekada nebus atleista“, – savo nuomonę išsakė Černyševskis.

 

Prigožino žiaurumai, pralaimėjimas kare ir artėjanti finansų krizė, jo žodžiais, „įvarė Putino aplinką į žiurkių spąstus“. Jie turi tik du kelius: arba pašalinti diktatorių, arba patys eiti po peiliu.

(180)
(2)
(178)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: