[Žinios trumpai] „Putinas ruošia Rusiją didelio masto karui“: Ždanovas skelbia apie artėjantį didelį pavojų (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas Olegas Ždanovas paaiškino, ar Rusijos Federacijoje gali būti paskelbta karo padėtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas priminė, kad Kremliaus vadovo veiksmai yra nelogiški ir nenuspėjami, todėl neverta atmesti galimybės Rusijos teritorijoje įvesti karo padėtį. Olegas Ždanovas išanalizavo V. Putino naujametį kreipimąsi į rusus, iš kurio padarė išvadą, kad Rusijos Federacijos piliečiai ruošiami karui.

Svarbus momentas iš V. Putino kalbos, kurį pastebėjo patyręs kariškis: „Jis labai bijo. Puikiai žino, kad kažkas gali atskristi į Maskvą, įskaitant šių Naujųjų metų išvakares. Raudonoji aikštė buvo aptverta, FSB pajėgos jį visiškai užblokavo".

Karo ekspertas pasidalino su ukrainiečiais informacija apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsakomųjų smūgių taikinius Rusijos Federacijos sostinėje:

„Maskvoje yra daug daugiau karinių objektų nei Kyjive. Stovi ištisos gamyklos, institutai, kariniai daliniai ir net sandėliai. Ar čia bus įvesta karinė padėtis ar ne?

 

Sprendžiant iš V. Putino kalbos, ji gali būti įvesta, nes diktatorius „ruošia Rusiją didelio masto karui. Jis planuoja karą iki paskutinio ruso. Sako, jog visas pasaulis kovoja prieš Rusiją. Bet Ukrainos teritorijoje nėra nė vieno NATO kario. Tariamai kova dėl Rusijos suvereniteto ir nepriklausomybės. Kur suverenitetas? Nuo ko nepriklausomybė? Kas įsiveržė? Parodykite, kas atėmė iš Rusijos bent vieną kvadratinį centimetrą jų žemės", – savo nuomonę apie karo padėties tikimybę Rusijoje reiškė Olegas Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(3)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: