Rusijoje bus nauja audra! HIMARS smogė rusų bazei Chersono srityje: skelbiama apie neįtikėtiną rusų žioplumą (Video, foto)  ()

Tai ne pirmas kartas, kai okupantai savo žinutėmis, nuotraukomis ir vaizdo įrašais išduoda savo bazių vietą Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 3 d. internete pasirodė kadrai apie Ukrainos artilerijos darbą dar vienoje okupantų bazėje Chersono srityje. Šį kartą HIMARS iššovė 8 kartus į Grand Prix šalies komplekso teritoriją Pravyje Sagi kaime. Pats kompleksas yra Oleškių rajone. Jame anksčiau buvo poilsio centras, tačiau, prasidėjus okupacijai, rusų kariai ten susikūrė savo bazę.

Dar gruodžio 8 d. okupantas Piotras Ložkovas nusprendė savo socialiniame tinkle paskelbti filmuotą medžiagą iš bazės. Jis ir  tapo atskaitos tašku Ukrainos artilerijai,  informuoja „Telegram“ kanalas „Chuje@ij Cherson“.

Bazėje buvo įsibrovėliai iš RF Gynybos ministerijos Generalinio štabo GRU 10-osios specialiųjų pajėgų brigados.

 

Pasakojama apie 8 sprogimus. Smūgiai krito į valgyklą ir arklides, kurias okupantai naudojo inžinerinei įrangai ir „KamAZ“ transporto priemonėms laikyti.

Tai ne pirmas kartas, kai okupantai savo žinutėmis, nuotraukomis ir vaizdo įrašais išduoda savo bazių vietą Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, o tai palengvina žvalgybos darbą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(0)
(109)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: