Ką darys Putinas, jei Ukraina atgaus 1991 m. sienas? Ždanovas skelbia net 3 variantus (video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-01-04 20:52
Visų pirma kas yra laimėjimas? Išvaryti rusijos karius iš Ukrainos? Tai nėra laimėtas karas, rusija kaip aukščiausio rango budulis niekad nepripažins pralaimėjimo. Realiai užbaigti karą yra du keliai priimti Ukrainą į nato arba eit iki Maskvos. Bandymas Rusiją paverst šiaurės Korėja nelabai sekasi. Š.K. neturi nieko, kuom galėtų sudominti kitas šalis, ruskynas pilnas išteklių...
Benediktas 2023-01-04 20:55
Ukrainą privalo priimti į NATO. Ir jokiu kontraktu atnaujinimu, sankciju nuemimo, kol Putinas valdzioje ir kol reparaciju nesumoka.
donatasv 2023-01-04 21:05
Nato turės pažeisti savas taisykles, kad priimti Ukrainą į aljansą. neturi būt konfliktų su kaimyninėmis šalimis. Priėmus Ukrainą neužbaigtu konflikto = kelionei iki Maskvos su nato armija.
Benediktas 2023-01-04 21:12
Jei pasiekti Putino nuvertima, manau karas baigtusi ta pacia diena. Bet tai galima pasiekti tik isvijus rusus ir toliau griztinant sankcijas.
donatasv 2023-01-04 21:31
Viskas ko tu tikiesi tai po putkino sulaukt vakarams draugiško lyderio. Amerika šimtmečiais buvo yra ir bus rusijos priešas. Rusija prasidėjo nuo Kijevo rusios... Taip kad lengvos pabaigos nebus, kol Rusijos nenualins. Nualinus Rusiją atsiranda momentas, jei vakarų lyderiams užteks kiaušinių surizikuot ir paimt Ukrainą į nato, o rusija pabijos atsakyt, rusijai atsakius vakarai turi būt pasirengę eit iki maskvos. Jei to neišdrįs padaryt užšaldys konfliktą.
donatasv 2023-01-04 21:45
Tik tas užšaldys konfliktą tai Ukraina lieka už borto...
Benediktas 2023-01-04 21:48
Nu neskaitau Prigozino ar Patrusevo ar Kadyrovo vakarams draugiskais - bet netgi jiems nereikalingas karas. Jiems pilnai pakaktu Rusijos pinigu. Putinas cia norejo ieit i istorija. Dabar jau nenori pripazinti prilaimejoi tiesiog, tik del to karas tesiamas. O tiems dar geriau, kad Putinas del visko kaltas liktu.
donatasv 2023-01-04 22:03
Nu tada pradėkime tikėt t.lt straipsniais, kad putkinas serga ir jei ne šiandien tai jau ryt putkinas uzsilenks ir po putkino ateis ramesnis idiotas į valdžią. Arba bent jau ilgai bandys įsitvirtinti, nebus kaip putkinas įsitvirtino kaip prezidentas paskelbdamas karą...
Benediktas 2023-01-04 22:11
Prie ko cia t.lt straipsniai. Pilna streamu rusu kalba, kur as daugiausia semiuos info. Karas niekam nereikalingas, netgi Rusijos atsargos generolai ispejo jo nepradeti. Oligarcham taip pat karo nereikia. Visi butu laimingi, netgi liaudis, jei Putinas paslystu nuo laiptu nesegmingai paskutini karta. Galvoji liaudis labai troksta mobilizuotis ir i fronta varyt? Kara palaiko dauguma, bet jei karas baigtusi - tai visi apsidziaugtu, net tie, kurie palaiko, nes niekas mirti nenori.
donatasv 2023-01-04 22:20
Rusijoje niekam neįdomu ko nori liaudis. Vienos ar kitos nuomonės žmonių visada bus. Jei rusai būtų labai prieš karą, prieš putkina ir jo valdžią tai seniai būtų surengtas sukilimas. Kokį sukilimą matėm Rusijoje? Jokio... 10kk žmonių Maskvoje gyvena į protestus atejo keli šimtai... Taip kad tavo svajonė bandyt suprast rusija protu, labai didelė tikimybė ir liks svajone.
Benediktas 2023-01-04 22:23
Tai kas uz kara pagal tave ir kodel? Jei jau turi kitokia nuomone, tai prasom argumentuot. Tada galima rimciau kalbet.
donatasv 2023-01-04 22:35
Putinas valdžioje ne vienas tai yra ratas žmonių, mirus karaliui rusijoje demokratinių rinkimų nebūna, fiktyvūs taip. Kad putinas vienas užsimanė karo visa jo aplinka prieš? Lol tu naivus kaip 5 matų vaikas ... Mirus putinui jei norėsi rimtesnių pasikeitimų draugiškumo vakarams turėsi atsikratyt ir rato žmonių kurie supo Putiną. Tas ratas kuris supa Putiną yra įtakingiausi žmonės rusijoje. Nes jie valdo pinigus. Nori pasakyt tas ratas žmonių leis būti pažeminti ir atiduos Ukrainą į vakarų rankas?
Benediktas 2023-01-04 22:39
Koks dar pazeminimas. Geriau pasakyk logiskai, kodel jiems butu naudingiau testi kara, nei bandyti susitarti su vakarais? Apie kuriu viešų žmonių garbe kalbam? O ne viešų ir taip niekas nežino. Jie ir nera viesi, nes jiems saibos svarbios. O kariausiant ir esant sankcijoms šaibos senka labai greitai.
donatasv 2023-01-04 22:44
Viešų žmonių garbę? Susitart su vakarais? Ne pagal ruso valią? Tai yra praloštas karas. Amerika laimėjo. Pasakyk tai rusui pamatysi reakciją :D tu žiūri iš savo varpinės, rusas žiūri iš savo. Imperijai nori paverst amerikos vergu?
Benediktas 2023-01-04 22:47
Tu kalbi apie mistini asmeni, kuris neturi pavardes nei vardo, kuriam bus geda. Liaudis sakei seniai niekam nerupi. Genenrolai, karui nepritare. Ta kas tie, kas nori testi kara? Kazkokie tie, kuriu niekas nezino? Del garbes, o ne del pinigu? Korie cia tokie garbingi is to rato?
donatasv 2023-01-04 22:54
Rusija ne asmuo. Rusija tai valstybė kuri nori turėti savo įtaką pasaulyje. Bandai atimt įtaką gauni karą.
Benediktas 2023-01-04 23:04
Imperialistinis mastymas pas rusus yra sutinku. Pati valdzia ji suzadino, dabar nezino, kaip sustabdyt. Bet jei valdo viska nezinomas ratas, o ne pats Putinas, tai gali jie pasalinti Putina ir suversti jam kalte, pasakant, kad visa tai buvo propoganda Putino sugalvoja, kad Dombase, nei Kryme niekas rusu nezemino ir Putinas viska dare del valdzios reitingu. Ir liaudis patiketu. Dar parodytu, kiek Putinas pavoge pinigu. Padidintu pencijas, sumazintu pensijini amziu ir visi butu laimingi. Sumoketu zala Ukrainai nuo naftos priedelio, grazintu zemes ir atsiprasytu Ukrianos - viskas. O ulrtarasistus - pasodintu, kaip dabar sodina tuos, kurie uz demokratija. Kai media kontroliuojama - viska galima padaryt. Nemanau, kad kazkokiems zydams svarbi Rusijos galybe - pinigai svarbiau.
donatasv 2023-01-04 23:07
Vokietija turėjo imperijos sindromą. Kol nebuvo totaliai sunaikinta ir vakarai nepastatė savo valdžios ir vakarai nepradėjo stumt savo propagandos, tol Vokietija norėjo užvaldyti Europą/pasaulį. Taip kad tavo svajonė mirs putinas mira imperija labai menka tikimybė.
donatasv 2023-01-04 23:20
P.s. būtent pažeminimas po pirmo pasaulinio karo kurio tu nesupranti sukėlė antrą pasaulinį.
arachnotoaster 2023-01-05 09:04
Kaip senam anekdote "jūs arba triusikus užsimaukit, arba kryželį nusiimkit", čia tau "niekam karas nereikalingas", gretimoj temoj "visi rusai durniai ir karas jiems gerai", apsispręsk. O dar pasakoji, kad turi kažkokią "savo" nuomonę, neturi tu jos.