Solovjovas užkniso visus: skelbiama netikėta žinia, kas Rusijoje nutiko su propaganda  ()

Politikos strategas Michailas Šeitelmanas pakomentavo propagandinių televizijos laidų reitingų kritimą Rusijoje, taip pat pažymėdamas, kad net Ukrainos žmonės pavargo nuo karo temos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistų reitingai katastrofiškai krenta. Pavyzdžiui, jei šimtų populiariausių laidų reitinge spalio 17–23 socialinių bei politinių pokalbių laida su Olga Skabejeva užėmė 15 vietą, šiandien ji nukrito į 62 vietą. Tuo pačiu metu pokalbių laida „Vakaras su Vladimiru Solovjovu“ nė nesitaiko į šimtuką, nors spalį užėmė 46 vietą.

„Manau, kad jie turi tik vieną būdą grąžinti Solovjovo populiarumą: uždrausti visas kitas laidas. Kito kelio nėra. Žmonės pavargo nuo karo“, – naujame interviu kalbėjo Šeitelmanas.

Politikos strategas pastebėjo, kad net Ukrainoje žmonės pavargę nuo karo temos. „Mūsų klasikai Arestovičius ir Feiginas įvykių viršūnėje turėjo apie 600 000 tūkstančių žiūrovų, o dabar - 300 000. Ir aš tai pastebėjau prieš dvi savaites. Ir vakar Feiginas pradėjo apie tai kalbėti. Tik kai kurie pasauliniai įvykiai, pavyzdžiui, Chersono išvadavimas, sugrąžina žmones, kurie šiaip nori kažko kito“, - sakė Šeitelmanas.

(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: