Spėjama, kad Putinas iš tikrųjų turi rimtų problemų: „Žinote, esu šokiruota, kad Peskovas tai pasakė. Unikaliausia yra tai, kad jis greičiausiai nemelavo“  ()

Rusijos opozicijos žurnalistė Julija Latynina Peskovo pareiškimą apie metinės V. Putino spaudos konferencijos atšaukimo priežastis interpretavo kitaip - ji mano, kad tai gali būti Rusijos prezidento išsekimo įrodymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad dėl mutavusio koronaviruso ir naujų gripo atmainų atsiradimo Putinas nerengs tradicinės didžiosios spaudos konferencijos metų pabaigoje. Šis įvykis sukėlė didelį Rusijos opozicijos žurnalistės Julijos Latyninos susidomėjimą.

„Žinote, esu sukrėsta, kad Peskovas taip pasakė. Unikaliausia šioje situacijoje yra tai, kad jis greičiausiai nemelavo. Tai apskritai yra unikalu - Peskovas nemelavo. Gali būti, kad tai yra tokia prezidento Putino išsekimo forma“, - sakė Latynina.

Pasak jos, spaudos konferencijos atšaukimas ją labai nustebino, nes iš esmės Putinui neteko meluoti. „Pasakyti kolektyviniam elektoratui, kad „bet mes sustabdėme NATO Belgorode“, nėra problema“, – pažymėjo žurnalistė. „Jei Peskovas atvirai pasakė, kad problema yra ta, kad Putinas nerimauja dėl savo sveikatos, tai gal viskas daug paprasčiau. Ar Putinas tikrai tiesiog bijo mikrobų? Tada kyla klausimas: kodėl jo sveikata tokia, kad net sezoninis gripas kelia grėsmę jo gyvybei – žmogui, kuris dar visai neseniai save laikė pasaulio valdovu?“

 

„Įdomu, kodėl Peskovui reikėjo sakyti tiesą apie Putino požiūrį į mikrobus? – retorinį klausimą uždavė Latynina.

(95)
(1)
(94)

Komentarai ()

Susijusios žymos: