„Kažkas pradeda derybas su Vakarais“ – skelbiama, kas vyksta Putinui už nugaros (video)  ()

Markas Feiginas pažymėjo, kad beveik visi Rusijos oligarchai bylinėjasi dėl sankcijų panaikinimo ir, norėdami pasiekti tai, ko nori, greičiausiai užmegs santykius su Vakarais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius, teisininkas ir žurnalistas Markas Feiginas mano, jog Rusijos elitas yra pajėgus nuversti V. Putiną, bet ne jo šalies žmonės.

„Oligarchai bylinėjasi, kad jiems būtų panaikintos sankcijos. Tai apie 60 žmonių. Be to, ieškinio pateikimo sąlygose reikia įrodyti, kad tu nedalyvauji tuose sprendimuose, kuriuos priima valstybės vadovybė. O kaip tu tai įrodysi? Tai tokia vieša demonstracija apie tai, jog jie tariamai ne su V. Putinu", – interviu kanalui „Naujienų fabrikas"  sakė ekspertas.

Pasak M. Feigino, Rusijos oligarchų noras būti laisviems nuo sankcijų sukuria tam tikrą priklausomybės istoriją. „Vakarai gali pasakyti, kad jei tu ne su V. Putinu, tai eik ir spręsk klausimą, tada mes panaikinsime sankcijas. Neatmetama galimybė, kad kažkas dalyvauja šiose derybose ir santykiuose su Vakarais. Jie žada, meluoja, jog pasikalbės su generolais. Apgaudinėja, aišku, nes ten visi bailiai ir niekšai. Todėl negalima sakyti, kad Rusijos Federacijoje nėra valdžios monolito skilimo", – aiškino opozicionierius.

 

Tada M. Feiginas pridūrė, kad procesai Rusijoje vyksta kažkokiu sinusoidiniu būdu. „Ir aš manau, kad ne visuomenė, ne žmonės, o valdžia gali susiskaldyti tarpusavyje ir ten gali atsirasti grupių, kurios sakys: „Spręskime tai kažkaip, nes jei paliksi viską taip, kaip yra, V. Putinas prives iki branduolinio karo", – savo nuomonę išsakė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(3)
(134)

Komentarai ()