„Jis kretinas!“: Rusijoje reikalauja skubaus tribunolo V. Gerasimovui  ()

Igoris Girkinas-Strelkovas įžeidinėjo Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininką dėl nesėkmių kare prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtampa Rusijoje dėl karinių nesėkmių Ukrainos frontuose auga. FSB atsargos pulkininkas, buvęs vadinamųjų DLR pajėgų vadas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas įžeidinėja Rusijos pajėgų generalinio štabo vadovą Valerijų Gerasimovą. Įpykęs karo nusikaltėlis savo „Telegram“ kanale paskelbė vaizdo įrašą, kuriame ragina sušaukti tribunolą Gerasimovui. Jis pripažino, kad Rusijos kariuomenė Ukrainoje buvo visiškai sumušta.

„Mano darbinė versija yra tokia, kad jis yra kretinas. Kažkas gali turėti darbinę versiją, kad jis yra priešo agentas. Koks skirtumas? Jie taip nuostabiai suplanavo „specialiąją operaciją“, kad buvome nugalėti jau pirmąjį jos įgyvendinimo mėnesį. Ir kaip yra, kad mes 10 karo mėnesį - tokia „didelė karinė galia“ - ne tik nesugebėjome nugalėti priešo, bet ir traukiamės. Tyrimo komisija turi nustatyti, ar jis yra tik vėpla, ar priešas. O jei vėpla, reikai pažiūrėti, kas tampo virveles. Galbūt ten sėdi priešai“, – piktinosi Strelkovas.

 

Svarbu, kad Rusijos Federacijos karinė vadovybė niekaip nereaguoja į įžeidimus, kuriuos beria ne tik Strelkovas, bet ir karinės kompanijosn„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas. Dėl „specialiosios operacijos“ rusų karininkai prarado bet kokią vadinamųjų „patriotinių“ pajėgų pagarbą. Tarp karo gerbėjų kyla įnirtingas kivirčas.

(47)
(0)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: