Ukrainoje skandalingas pareiškimas: „JAV prezidento parašas šiame pasaulyje nieko vertas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Senas kareivis 2023-01-07 14:13
Žmogų puošia ne drabužis, o pagarba ir dėkingumas Draugams. Danilovui reikėtų mažiau kalbėt.
vanduo4 2023-01-07 15:56
- Danilovas loja, o žurnalistai tai dar labiau paaštrina. - Tikriausiai ištraukė žodžius iš konteksto ir dabar gaunasi, kad JAV žodis PAsaulyje nieko nevertas. - Tokias nesamones Rusijos propaganda gali išnaudoti saviems tikslams - įžiebti konfliktą tarp Vakarų. - Bet JAV puikiai supranta jog Rusiją reikia nugalėti, o tie lojantys Ukrainos šunys tegu loja kol daro būtiną darbą, o paskui jų paprašys už viską susimokėti - nebus jokio pasigailėjimo. - JAV jiems padeda, o jie šika kiek tik gali. Arestovičius dalbajobas ne mažesnis. Netgi Ukrainos generolai sakė jog jam reiktų užčiaupti skylę.
Benediktas 2023-01-07 16:18
Kad Danilovičius per daug burną aušina - tai taip, bet kad Arestovičius dalbajobas - tai įrodymų prašom. Generolai sakė - ne įrodymas. Kokie generolai?
Senas kareivis 2023-01-07 16:56
Dėl šventos ramybės ir šventojo objektyvumo paklausysiu, ką jis konkrečiai sakė. O kad žurnalistai ištraukia sakinį iš konteksto - ,,toks jų darbas".
Senas kareivis 2023-01-07 17:15
Sveiki, Benediktai. Aš, vis dėlto, įžvelgiu skirtumą. Kai Arestovičius painiojasi savo kalboje (tipo nežinojom, tipo buvom pasiruošę, tipo sakėm, kad viskas gerai, nors buvo tikras 3,14zdec - tai yra viena. Kai Danilovas kalba taip, kaip kalba - tai visai kas kita. Man ir Zelenskis vienu metu baisiai nepatiko (pradėjo lot ant Vakarų - duokit tankų, lėktuvų), nors tuo metu iš Vakarų (net iš Lietuvos, Latvijos, Estijos arsenalų) plaukė šauliams skirta ginkluotė. Ne artilerija, bet miestų mūšiams tas pats. Ir visos ar beveik visos šalys Ukrainai ginkluotę tiekė už dyką. O Zelenskis su dar ten kažkuo pradėjo chamiškai dar kažin ko reikalaut. Vot tada pagalvojau: ,,Keisk bazarą" ,,Nestumk". ,,Otojdi podvinsia" (kalinių žargonas:)
Benediktas 2023-01-07 17:28
Man Zelenskis irgi nepatiko nuo pat 2019m, kai išrinko ir jis nepadarė jokių reformų greitai, kaip žadėjo, tik radą paleido. Dėl ekonomikos, dėl oligarchų - nieko radikalaus nedarė. Kaip karo meto prezidentas - geresnio nerastum Ukrainai. Būtų gerai, kad daugiau nekandidatuotų, bet jei Arestovičius taptų prezidentu - būtų gerai. Skaitau jį protingu, logiškai mąstančiu žmogumi, ne dolbajobu. Arestovičius galbūt kažkul mėtėsi, nes dengė Zelenskį karo metu, rietenoms viduje ne vieta karo metu. Zelenskis manau buvo stipriais priklausomas nuo oligarchų, kurie jam nutiesė kelią iki prezidento. Dabar jau gal tų priklausomybių neliko, pats manau jis irgi stripriai pasikeitė.
Senas kareivis 2023-01-07 17:32
Pasidomėjau. Arestovičiui galima beveik viską atleist, o Danilą patį reikia atleist už tokias nesąmones. Tegul išsiaiškina šitas herojus, kas, ir kodėl išminavo Čonharo tiltą, nes po šitos ,,humanitarinės misiijos, ruskiai greit ir be nuostolių buvo užėmę visą Chersono sritį su pačiu Chersonu. Gerai, kad ruskiai patys iš ten išsinešdino. Gal ten koks nors abipusis susitarimas įvyko? Gaila, kad neradau visos jo kalbos. Radau tik tai, kas skelbiama gordon.ua.
Senas kareivis 2023-01-07 17:39
Mano nuomonė yra tokia: Porošenka tapo prezidentu tada, kai jau vyko karas. JIs tikras vyras. Zelenskis tapo prezidentu po to, kai Donbase vyko lėtas nedidelis snaiperių karas. Kitaip sakant, beveik štilis. Bet dabar Zelenskis parodė, kad turi k***iaušus, užtat jį prdėjau gerbt. Tik nepatinka, kad jis ir jo chebra REIKALAUJA ginklų. Ne PRAŠO, o REIKALAUJA. Ir dar Budapešto memorandumą prikiša. Tegul į TUOS VISUS PREZIDENTUS IR KREIPIASI. Jelcinas kaltas, kad į valdžią atėjo putkinas. Čia faktas. Bet ar Jelcinas galėjo numanyt ar numatyt, kad ta žiurkė pridarys tokių nesąmonių?
Benediktas 2023-01-07 17:47
Sutinku dėl reikalavimų, bet dabar jau JAV kongrese Zelenskis, kokia 20 kartų sakė ačiū - pasikeitė šitas naratyvas jau. Suprato arba kažkas patarė. Už viską, ką gauni - reikia dėkoti, net jei tai sena technika 40 metų ir ne tokiais kiekiais, kaip norisi. Ačiū - per daug nebūna. Kai sako ačiū, vertina - noris dar dovanoti.
Senas kareivis 2023-01-07 18:12
Būtent gerai, kad pasikeitė. Galbūt Zelenskiui pačiam dašilo, ar kas mandagiai paaiškino, kad taip su draugais kalbėt negalima? Nežinau. Bet Zelenskis man pradeda patikt. Bet tas Danilovas - d---jobas. Kokio b*io jis čia dabar taip kalba??? Pats pastebėjau, kad jau kelis mėnesius Zelenskis nebe reikalauja, o daugiau prašo, bei dėkoja. Būtent prašo, o nereikalauja. PS: Man visada patiko Amerika, ir biškį nepatiko Vokietijos pozicija. Bet dabar, matau, vokietukai taip pasijungė, kad neturiu žodžių. Malačiai vokietukai. Ir visi malačiai, kurie padeda NEMOKAMAI Ukrainai.
Senas kareivis 2023-01-07 18:31
Įdomu, kaip iš ruskyno įmanoma atimti branduolinį ginklą? Mano kaimynės pusseserės babutė domisi:) Aš žinau, kad niekaip, alia įdomu:) Juokauju dėl tų babučių:) Man įdomu:) Variantai - kai ruskynui nebeužteks pinigų net ir valdininkams ir senatoriams bei jų atžąloms:) Jaučiu, kad A Bombu iš ruskyno niekas neatims. O gaila:(
Benediktas 2023-01-07 18:35
Reikia sukurti tokias salygas, kad jie patys noretu jas atiduoti. Kiek suprantu, ekonominei situacijai nera is kur gereti pas juos, be vakaru pagalbos. Gal uzsinores ismainyti atomines bombas i sankciju nuemima, materialinę pagalbą. Kol kas dar anksti kalbeti, apie tai. Turi nelikti Putino, atsirasti hyperinfliacija.
vanduo4 2023-01-07 18:44
- Buvo viešas Ukrainos karininkų pasisakymas, kai žurnalistai klausė apie Arestovičiaus kritiką ukrainos armijos vadovybei; - Jie sakė, kad Arestovičius atitrūkęs nuo realybės, sėdi ant minkštos sofos ir šneka nesamones. Nuo Detalesnių komentarų jis susilaikė, bet vien iš to galima daryti aiškų Armijos požiūrį į Arestovičiaus kliedesius; - Daug yr a jo video kai jis važiuoja automobiliu ir pasakoja kaip jis ten google patikrino kažkieno informaciją ir padarė išvadas, kad vakarai ketina ekonomiškai užvaldyti Ukrainą po karo. Po tokių kliedesių dar paramą jiems nutrauks; - O ar pameni, kai Ukraina atsisakė priimti Vokietijos prezidentą, nes tas atseit neturi teisės priimti sprendimą tiekti ginklus, jiems reikia Ministro Pirmininko. Tai absoliuti nepagarba Vokietijos oficialiajam veidui ir dar jie tikisi pagalbos.
vanduo4 2023-01-07 18:50
- Ne, ne toks. Žodžių ištraukimas iš konteksto tolygu melui, kuris pridengiamas faktu jog tuos žodžius sakė ir užslėptu faktu jog siekiama reklamos per skandalus; - Žiniasklaidos darbas skleisti objetyvią informaciją, o ne šmeižti ir niekinti žmones; - Beje savo melu jie netgi gali pakenkti tiems, kurie jį saugo ir maitina; Bet jiems yra pochui, nes žurnalistika demokratiniam pasaulyje yra vienintelė sritis, kuri neturi jokios atsakomybės. - Manyčiau su laiku tokia situacija turėtų keistis.
Benediktas 2023-01-07 18:52
O kur tas video, kur Ukrainos generolai taip sako ant Arestovičiaus? Tu pats jį matei? Šiaip Arestovičius labai mažai kriikuoja armijos vadovybę. Klausiau jo video jau labai daug. Kad nusišnekėtų, kaip dalbajobas irgi kažkaip neįstrigo.
vanduo4 2023-01-07 18:56
- Manyčiau jog po karo bus toks scenarijus - iš Rusijos išvež visą branduolinį ginklą, kol jie suformuos patvarią valdžią. O paskui gal gražins arba utilizuos, nes to seno šlamšto tikriausiai jau niekur nepanadosi.
vanduo4 2023-01-07 19:00
Tokie video dažnai sklando voskiuose mesenger, o ne oficialioje žiniasklaidoje. Nežinau apie ką konkrečiai buvo kalba, bet Arestovičius kritikavo koknkretų mūšį, kurio metu Ukrainos armija užleido pozicijas rusams. Tai Arestovičius išreiškė kritiką ir apkaltino karininkus nekompetencija - kad jie netinkamai organizavo gynybą, nors atseit jie turėjo visas priemones. Tai karininkai jam liepė prikąst liežuvį ir sėdėt minkštai ant sofos.
lizunas 2023-01-07 23:29
Suprantat jog nieko nereialaujant, o gražiai prašant nieko gero negausi? Plius manau privačiai visad kalbama buvo kitaip nei viešuose reikalavimuose…