„Sąlyginė 38 paralelė“ – Danilovas pasakojo, kokį „taikos susitarimą“ Putinas siūlo Ukrainai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-01-08 17:14
- Sakyčiau, Rusija turėtų siūlyti užbaigti karą išvesdamas savo pajėgas iš visos Ukrainos teritorijos. - Taip Rusija pretenduotų į apskritai Rusijos imperijos išsaugojimą nuo griūties. - Bet kadangi ji siūlo Korėjietiškus variantus, ji jaučiasi visiškai saugi dėl Rusijos stabilumo. Įdomu kame toks užtikrintumas? Vien Krymo praradimas Putino niekaip neišvers iš sosto. Tai tik Vakarų iliuzijos. Putiną gali išversti tik vidinė Rusijos jėga, kurios ten nėra. Tad kam laikytis įsikibus to donbaso? Karas akivaizdžiai pralaimėtas. Koks tuomet Putino tikslas?
azotas 2023-01-08 19:14
Gal lb baisiai pasakysiu, bet man atrodo Rusai nepripazins pralaimeja bent jau nepadeja poros milijonu galvu Ukrainoje.
Benediktas 2023-01-08 19:50
Putinas niekad nepripažins pralaimėjęs. Geriau pasakykit - iš kur tokia neapykanta Ukrainai? Turbūt nėra šalies kurios nekestų labiau nei Ukrainos, na dar Lietuva kažkur netoli. Ar jis tik apsimeta, kad nekenčia Ukrainos?
vanduo4 2023-01-09 01:42
- O negali būti toks variantas, kad Rusija visuomet varė propagandą kaip sutriuškino Napoleoną, kaip davė į skudurus naciams beveik be sąjungininkų pagalbos. - Pastovus didžiavimasis "Analogov v mirie niet". - Tad dabar tiesiog didžiulė gėda pripažinti pralaimėjus?!!! Ego neleidžia to padaryti; - Prie viso to, Putinas jaučia jog ne sustiprino Rusiją, o ją iš esmės sugriovė. Jis nenori būti istorijoje apkaltintas tuo, kuo paniekinamai kaltino Jelciną ir Garbačiovą - SSSR sugriovimu.