„Putinas Kadyrovą ir Prigožiną panaudojo kaip kaliausę - žlugo pigus KGB triukas“  ()

Ukrainiečių politikas, tinklaraštininkas Oleksijus Gončarenka paaiškino, kokia yra Vladimiro Putino gudrybė matoma karinės vadovybės rokiruotėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentas iš pradžių gąsdino savo šalies piliečius tokiomis asmenybėmis kaip Prigožinas ir Kadyrovas, užsimindamas, kad jo vietą gali ateiti žiaurios ir kraujo ištroškusios asmenybės. Kremliaus vadovui nusprendus, kad jie atliko savo vaidmenį jo spektaklyje, jis pakeitė juos Gerasimovu, kai paskyrė jį „specialiosios operacijos“ Ukrainoje vadu vietoje Surovikino. Oleksijus Gončarenka tokias įžvalgas skelbia „YouTube“.

Ukrainos liaudies deputatas įvardijo pagrindinę Rusijos karinio personalo pertvarkymo priežastį: „Pirma, tai rodo, kad kare prieš Ukrainą viskas vyksta ne taip, kaip Putinas nori. Nepaisant visų šių pergalių šūksnių dabar apie Soledarą ir panašiai, viskas klostosi visiškai ne taip, kitaip kam keisti vadą?“.

„Antra, tai yra judėjimo pačioje Rusijoje ir Kremliaus bokštų kovos rodiklis, nes Gerasimovas yra iš Gynybos ministerijos. Prieš Šoigu ir Gerasimovą kovoja ir FSB, įskaitant Girkino-Strelkovo rankomis bei burna, ir Kadyrovas su Prigožinu. Būtent Kadyrovo ir Prigožino duetas kovojo su Šoigu ir Gerasimovo duetu, o Surovikinas buvo jų globotinis. Dabar, kaip matome, Putinas stumia juos į šalį“, – užkulisinės kovos dėl valdžios Rusijos Federacijoje detales aiškino Oleksijus Gončarenka.

 

Ukrainos savanoris paaiškino, ką planuoja Putinas keisdamas „specialiosios operacijos“ Ukrainoje vadą: „Kai sakė, kad Kadyrovas ir Prigožinas ten viską kontroliuoja, aišku, tai nebuvo tiesa. Viską ten vis dar valdo Putinas, o Kadyrovą ir Prigožiną panaudojo kaip kaliauses, kad pasauliui parodytų - „žiūrėkit, jūs nenorit manęs, tai norit, kad tas beprotis su barzda iš kalnų taptų Rusijos galva ar šitas Prigožinas“. Tai tebuvo pigus KGB triukas“.

(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: