[Žinios trumpai] To dar nebuvo: HIMARS susprogdino visą Rusijos pulką, nuostoliai baisūs - galėjo būti nuo 900 iki 1500 žmonių  ()

Pranešama apie didelius Rusijos kariuomenės nuostolius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos, panaudodamos raketinę artileriją, sunaikino visą Rusijos kariuomenės pulką. Okupantų pajėgoms smogė HIMARS. Pranešama apie didelius Rusijos kariuomenės nuostolius. Paprastai pulko pajėgas sudaro nuo 900 iki 1500 žmonių.

Apie tai savo „Twitter“ puslapyje paskelbė Donbaso tinklaraštininkas Necro Mancer, cituodamas vieno ruso žinutę.

 

Okupantas pasakojo, kad jo mobilizuotas draugas yra Ukrainos teritorijoje. Po to, kai jo dalinys iš antrosios gynybos linijos buvo perkeltas į išminavimo operacijų liniją, visas Rusijos kariuomenės pulkas naktį buvo uždengtas raketine artilerija. Likę gyvi teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakavo Rusijos karių būrį su HIMARS.

Liudininkas praneša, kad rusų pulkas neįsitvirtino, nes buvo gauta informacija, kad jų buvimo vietoje apšaudymo nėra. Todėl patirti dideli nuostoliai, dėl kurių dalis komandos vadovybės buvo atleista.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(431)
(12)
(419)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: