[Žinios trumpai] Skamba visa Ukraina: ką tik atsistatydino Arestovičius - įvardijo kodėl (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-01-17 14:28
Ir kur čia esminė klaida? Kad iš to būtų galima daryti tokius sprendimus?
kestutisz 2023-01-17 15:31
Aš netgi žiūrėjau tą interviu ir juo labiau nesuprantu. Vienintelis dalykas kad gal jis tada suklydo ir nepasakė kaip viada aptakiai - "žmonės kalba, kad...". Ir dabar rusų propa*andonai gali jį skersai ir išilgai linksniuti, kad va, net ofisialus atstovas sako jog ukrainiečiai patys kalti (mes mol taikėm tai į karinį taikinį ir reikėjo netrukdyt - kas irgi yra absoliuti nesąmonė, visais atvejais kalti yra tik kremlinai).
donatasv 2023-01-17 16:30
Labiau į nuovargį panašu arba kažkam mina ant mazolio su savo noru pašnekėti. Toks scenarijus, kad pakirto skriejančią raketą ir ji nukrito kažkur ant žmonių čia neišvengiamai, ypač kada rusija leidžia tokiais kiekeis.
kestutisz 2023-01-18 09:11
Dar vakar kitas interviu buvo, tai net labiau panašu dėl vidinių rietenų -. jie normalūs žmonės, lygiai kaip mes, galim perkąst vieni kitiem gerkles dėl smulkmenų. Tik vieni suprantingesni, supranta jog karo metu reikia bent apsimesti vieningais, o kiti deja ne. O šiaip - kardinalus skirtumas nuo rusiškų klounų kurie ar šiaip kalba nesąmones, arba apie kasdien naikinamus himars ir kitokius bradley pranešinėja - pasakė kažką nepatvirtinto, atsiprašė ir atsistatydino. Šito deja net ir pas mus nesupranta jokie oficiozai, čia mes labiau jau link kremlinų tempiam.