Lenkijos prezidentas skelbia apie didelį pavojų: „Padėtis visiškai kritinė – po kelių savaičių sužinosime, ar Ukraina išgyvens“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2023-01-20 17:29
Kuo toliau tuo labiau man atrodo, kad geras neišvengiamai ateis į pasaulį, ir vienaip ar kitaip bus kalti vėl vokiečiai, tik šį kartą ne dėl perdėtos drąsos, o dėl bailumo. Tikrosios Vokietijos neliko nei šešėlio, apart ekonomikos ir gero gyvenimo jie nesuprantą, kad rusų fašistų nesustabdysi pamojavęs pirštu
mixed 2023-01-20 18:53
kazkokia keista pas ruza logika, nenori nato prie sienu, bet uzkariavus ukraina ir padarius ja rusija atsiduria salia nato sienos Lenkijos. kas tada eis denatinti Lenku?
Hmz 2023-01-20 21:59
Tai pas juos ir nėra jokios logikos. Visi gi suprantam, kad tie pliurpalai apie NATO yra tik atmazas, kad buka liaudis tikėtų ir susitelktų apie fiurerį.
Kyborg 2023-01-21 17:52
Logika pas juos elementari, nacistinė. Jiems egzistuoja tik viena tauta - rusai, visų kitų tautybių asmenų jie žmonėmis nelaiko. Pasižiūrėk koks dabartinėje rusijoje požiūris į kaukaziečius ar Azijos, šiaurės tautas esančias rusijos sudėtyje. Tad ir į Ukrainą, Baltijos šalis, tą pačią baltarusiją jie žiūri tik kaip į buferinę zoną. T.y. kad tiesioginio konflikto su NATO atveju kovos vyktų ne rusų žemėse, o "menkaverčių" tautų teritorijoje.