[Žinios trumpai] JAV stipriai nusivylė tuo, kas vyksta Europoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-01-21 21:46
- Vokietija moko Ukrainą rodyti pagarbą kaimynams, nes dabar jie neprašo, o reikalauja ir pastoviai prikiša nacių nusikaltimus; - Vokietija padarė labai daug kadpašalinti tą nacių nusikaltimų šešėlį, todėl dabar jie akivaizdžiai demonstruoja, jog nesiruošia padėti tiems, kurie juos kaltina senai istorijoje vykusiais dalykais; - Atėjo laikas pamiršti tuos holokaustus, žudymus ir žiūrėti į ateitį. - Visos didesnės šalys istorijoje vykdė vienokį ar kitokį genocidą: Stalino trėmimai, holodomoras; Prancūzo Napoleono invazija; JAV Vietname ir kt.; Vokietija, Italija II pas. karas; Japonija Kinijoje; Lenkija Lietuvoje; Ukraina Lenkijoje; Izraelis Palestinoje; Arabai prie žydus; Mongolijos Auksinė orda; Turkijos Osmanų Imperija; netgi Lietuvos LDK. - Užtenka žmones vertinti pagal jų praeitį, atėjo laikas žiūrėti kas yra dabar vystyti komandinį žaidimą; - Jeigu Vokietijs duos viską nesipriešindama, niekas jiems nepadėkos, o tik sakys - "Naciai išpirko savo kaltę", o kitą kartą vėl kaltins. - Ukraina atsisakė Priimti Vokietijos prezidentą, nors šios parama yra trečia pagal dydį. Manyčiau - Ukraina turėtų oficialiai atsiprašyti už grubumą, tuomet pažadėti jog ateityje daugiau niekada nekaltins nacių nusikaltimais ir vystys tik progresyvius santykius. Tai būtų rimtas precedentas Vokietijos istorijoje link geresnės ateities.
donatasv 2023-01-21 22:35
Vokietijos prazidento nepriėmė dėl ryšių su Rusija. Vokiečių prezidentas atsiprašė, dar prieš tai kai Ukraina jo vizitą atmetė. Paskui matyt susiprato ir visgi priėmė. Šolcą jie priėmė išskėstomis rankomis. Kažkas daugiau čia su tais tankais.
vanduo4 2023-01-22 02:53
- Kiek žinau, Ukrainiečiai nepriėmė Prezidento, nes jis negali priimti sprendimo dėl ginklų tiekimo. Jie konkrečiai įvardijo būtent šią priežastį. Tą daro kancleris, kuris vėliau pašaipiai per interviu įvertino tokį Ukrainos poelgį. - Dėl ryšių su Rusija jie kaltino visus, kurie tik delsė įvesti sankcijas ar atsisakyti dujų pirkimo, kol vėliau apsiramino, nes suprato jog gali apskritai paramos negauti.
donatasv 2023-01-22 08:50
Nu tai čia apie tapatį šnekam, ukrainiečiai dar iki tiek neišnaglėjo matyt, kad pasakyt tiesiai šviesiai ir viešai. Visi kas neįvedė sankcijų, nedavė ginklų ar pasakė nors žodį prieš Ukrainą tuo momentu buvo laikomi vaje vaje ruso ausys kyšo... Visa žinesklaida baksnojo į ns2 vamzdį, Vokietijos prezidentą ir rusijos išteklių propagavimą vietoje Ukrainos, kol tas atsiprašė. Čia labiau panašu, kad Vokietija baksnoja į UK ir JAV susitarimą gint Ukrainą kai įvyko branduolinių ginklų nuginklavimas, tarsi sakytų mes nieko nežadėjome ir taip daug duodam, o jūs įsipareigojot, ir nesilaikot.
Benediktas 2023-01-23 14:21
Nelabai apsimoka pirkti Leopardus ir kitus ginklus ateityje iš Vokiečių, kai tokie dalykai dedasi. Geriau tada - visi kiti gamintojai. Būtų apie ką susimastyti vokiečiams ar tikrai gerai jų valdžia elgiasi šiuo metu, ar Vokietijai tai naudinga?