[Žinios trumpai] E. Macronas skelbia 3 sąlygas, kada Prancūzija nusiųs „Leclerc“ tankus į Ukrainą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-01-23 15:00
Įdomu, kas Prancūziją gali užpulti per artimiausius 10 metų? Vokietija, UK, USA?
Kirtiklis 2023-01-23 15:42
Gali gali - Andora, Monakas. Priešų tikrai labai daug aplinkui, kai labai nori rasti jų.
donatasv 2023-01-23 15:54
Prancūzija yra NATO dalis, kur privaloma atsižvelgti ne tik į grėsmę savo šalei, bet ir aliansui.
Benediktas 2023-01-23 16:18
Tai daug blogiau butu, jei Rusija užgrobti Ukrainą. Baltijos salims chaną. Rusijos kariuomene pasipildytu kokiais 2mln Ukrainos kariu, kurie butu pasiųsti ant Lenkijos ir Baltijos saliu, kurias NATO privalo ginti. Plius Kinai uzpuola Taivaną, nes mato, kad vakarai turedami milziniska pranasuma, nelaimejo laimeto karo, nes nesugeba suformuot valios uz vertybes, sauguma savo regiono. Monkeys business. Donatas vaidina, kad nesupranta.
donatasv 2023-01-23 16:35
Aš nevaidinu, kad nesuprantu ir nedraskyk akių, nes vėl įjungiai mažo vaiko dainelę. Visų pirma jei skaičiuoti gynybą turi neatmest galimybės, kad atsitiks kažkas blogo, kad ir tavo išvardintas variantas, ar branduolinio ginklo panaudojimas kur būtų dar blogiau, kinijos grėsmė ir t.t. Ukrainos grėsmė nėra vienintelė aliansui ir turi būti atsižvelgta į visas įmanomas situacijas kada planuoji gynybą.
Benediktas 2023-01-23 16:41
Tam ir yra strategijos, zvalgyba, kad numatyti galima gresmes. Papasakok, kaip konkreciai Prancuzijai padetu tankai, jei rusai numestu atomine?
donatasv 2023-01-23 16:45
Pasidomėk ką pažadėjo Amerika jei rusas panaudos atominę bombą, tada suprasi kam tie tankai aliensui gali būti reikalingi.
Benediktas 2023-01-23 16:51
Man atrodo, tu pats ir pasidomek.
donatasv 2023-01-23 17:43
Eurpo neduoda savo tankų ne tik, kad nori išsaugoti putino veidą. Pagal Amerikos pareiškimą jei putinas panaudoja branduolinį ginklą nato eis nuginkluoti putino armijos. Voketija ir Prancūzija baksnoja į Budapešto susitarimą kur jav ir uk turėtų gint Ukrainą, tai yra jų įsipareigojimas. Dabar pats pamodeliuok situaciją europa atiduoda tankus ir ginkluotę Ukrainai. Putinas patranka ir uzmėto branduolinėmis bombomos. Ta ginkluotė sandeliupse veikia kaip atgrasymo priemonė, kuom jos mažiau tuom mažesnis atgrasymas. Tokiu atveju mes kaip europiečiai tampame priklausomi nuo jav. O kas jei į JAV sostą atsisėda toks kaip trumpas, kuris nutars pasitrint Užpakaliais su putinu? Europa turės pasikliauti tik savo jėgomis. Tada bus riesta visiems. Taip kad gynyboje reikia planuoti viską, ne tik kad atsiras 1mil taikinių.
Benediktas 2023-01-23 18:12
Sakai uzmeto Ukrainą keliomis atominėmis bombomis Rusija ir tada Prancūzai su Vokieciais susikrauna savo tankucius ant traukinukų ir vaziuoja nuginkluot Rusijos? Tai geriau dabar duot tuos tankus ukrainieciams, tai jie su jais dar sunaikins daug rusų tankų, o tai reiks patiems prancuzams ir vokieciams vargt. Nematau logikos tavo variante.
donatasv 2023-01-23 18:20
Nu dalį galėtų duoti. Bet matyt nepatenkinti trumpo pakalikais, kurie nori nurašyti, kad tai yra europos karas ir Amerika čia nieko dėta. Nes tokių pareiškimų vis daugiau ir daugiau.
Benediktas 2023-01-23 18:39
Ok Trumpas pasako, kad tai Europos karas, bet juk yra dar NATO strategija ir ji priklauso nuo dabarties įvykių. Viena NATO strategija, kai Ukraina uzgrobta ir Putinas šaudo fanfaras ir kita strategija, kai Ukraina laimi savo teritorijoje ir Putinas - prašikęs savo pradėtą karą. Tai čia rinkimasis blogesnio varianto - išyra NATO ir Rusai paskui suvalgo Lenkija su Baltijos valstybėmis (NATO tada išyra, kai užpuola mus) ir pradeda spausti Vokietiją su Prancuzija ir tada tie tankuciai tikrai mazai pades jiems. Sakyciau irgi nelabai logiska.
donatasv 2023-01-23 18:44
Nu tu pamiršti dar vieną grėsmę kuri tūno kamputį ir stebi viską. Čia ne tik putkinas kelia grėsmę bet visame paveiksle dar stovi ir pingvinas. Nu aš tik vieną pavyzdį parašysiu. Pradeda karą prieš taivaną ir pradeda finansuoti putkino armiją ginklais, kad nukreiptų eu pajėgas... tada jau ne tik Ukraina turėtų darbo bet žiūrėk ateitų ir pas mus.
Benediktas 2023-01-23 18:59
Tai kinai jau galėjo seniau rusams duoti ginklus, bet nedave visus metus. Dabar kai uzsikuria NATO ginklu pramone, pradeti kara pries Taivana ir dar rusams duoti amunicija - blogesnis laikas. Bet kokiu atveju Rusijoje sumazetu tanku ir kitu ginklu, karių, jei tankai butu duoti Ukrainai. Nereiktu patiems vokiečiams, prancuzams jų naikinti, ginant mus. Amerika siunčia pastiprinimą: https://www.reuters.com/world/europe/us ... 023-01-11/
donatasv 2023-01-23 19:11
Nu tai užsikurti turi, nes Europa sėdėjo po Amerikos sparneliu ir miegojo ramiai. Užsikurti ir prigamint reik laiko ir investicijų, o karas jei neplanuosi gali prasidėti čia ir dabar. Čia tu skaiciuoji, kad ginklų daugėja, kinas mato kaip jų mažėja. Gyvent šia diena matyt eu lyderiai nenori, dėl to ir sako jei leis gynybinė strategija. Mano tokia nuomonė ir ji nebūtinai teisinga.