Rogozinas skelbia sensaciją – Rusija užgrobė „Starlink“ įrangą ir ką su ja darys (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mixed 2023-01-23 15:59
blbl briedas, taigi internetu gali uzsisakyti ir ismesineti jei yra poreikis. bukagalviai, arba visus aplink tokiais laiko..
P69 2023-01-23 16:13
Būtent, galėjo lengvai užsisakyti per kitą šalį ir išmesinėt, neskaitant, kad vienos lėkštės nepakanka, reikia tam ir palydovų žemoje orbitoje jeigu padaraus greičio nori, žodžiu, eilinė propoganda, nes net patys sako, kad negali daugiau pasakoti:D Ir iš viso kodėl technologijos.lt perspaudina Rusijos propoganda?
Benediktas 2023-01-23 17:00
Nepadetu jiems tas ismesinejimas, net jei galetu gauti visus chipus. Viskas juk sifruota buna, kiekvienas įrenginys turi savo ID.
kestutisz 2023-01-24 13:27
Yra niuansų, tiesa nžn ar tam reikia būten starlinko (gal tiesiog yra standartinė "radija", t.y. siųstuvo čipas). Buvo jau čia seniau visokių kurie įvairiais softwariniais triukais priėjo arčiau geležies, bet ar jiem pvz pavyko nusiųsti kad ir blogą, bet kažkokį paketą kurį palydovas turėjo apdoroti - jau galima sukurtį bėdą. vien grynu DDOS. Bet kita vertus net ukrainiečiai skundėsi, kad va ties frontu jie nelabai ir veikia, atjunginėjamos tam tikros teritorjis ir tiek - ar tai iš startlinko pusės, ar užglušinamas pats servisas.