[Nuomonė] Esmė visai ne tanko valdymas! Ekspertas atskleidė paslaptį, kodėl negalima tiesiog imti ir duoti „Leopard“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

EEE 2023-01-25 22:42
...tai duokite tankus iš karto kartu su būtiniausiomis atsarginėmis dalimis, su mechanikais ir instruktoriais į vietą ir tada galima bus mokymą sutrumpinti kelis kartus, o tankus nepalyginamai greičiau paleisti į mūšio lauką... Perdėtas susireikšminimas - mes mokėmės puse metų ar daugiau tai ir ukrainiečius mokysime tiek pat...
Treisonas 2023-01-26 09:23
Tai tikriausiai ir duos su visomis dalimis, kurių reikės remontui, o dėl mechanikų čia klausimas didelis, šiaip ukrainiečiai valdys juos, tai ir turėtų juos patys taisytis. Aš tik vienu dalyko labiau nesuprantu, kodėl nebuvo slaptai apmokami, tiek su "Leopard" tiek "Abrams" ukrainiečių kariai, tarkime nuo vasaros, dabar jau būtų pilnai praėję pusės metų kursą ir įvaldę visiškai. Tikriausiai tas mąstymas, kad manėme, kad karas nesiplėtos rusai atsibus ir panašiai, juk viskas ir judėjo link to kad Ukrainai reikės tiekti šiuos ginklus, labai didelė strateginė klaida. Tiesa kiek žinau F-16 jau moka valdyti, jeigu teisingos mano žinios, tai klausimas čia jeigu ruošėsi mokinti skraidyti, tai tuomet reiškiasi galvojo apie ateitį, o su tankais tai didelis klaustukas man.
Dannas3 2023-01-26 09:48
Nzn kaip del leopardu, bet abramsu jie tikrai patys neremontuotu. Kaip supratau pagrindinis nenoras duoti tanku ir buvo, kad shady linijos butu paslinktos kur kas labiau. Tanku servisas butu atliktas kitose salyse, pvz abramsus remontuotu amerikieciu kariai kokioj lenkijoj, o tai jau butu kito lygio isitraukimas i kara. Beda kad irengti visa infrastruktura plius dar uzimtu laiko. Taip kad tanku davimas tikrai nera toks paprastas procesas, kaip cia daug kas mano.
stdio 2023-01-26 20:46
Lengvai įtartinas straipsnis. Atrodo kaip pridengta idėja, kad tankų davimas yra blogai. O aptarnavimas, mokymai ir detalės kaip visada - eina į komplektą su tankais.