Strelkovas skelbia savo nuomonę apie „Abrams“ ir „Leopard“ tankus: Kremliui tai nepatiks

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2023-01-26 22:02
Žaidimuose/simuliatoriuse pvz warthunder ir galbūt WOT, abramsai nelabai pramuša T72. Bet realybėj Irako karo metu Abramsai ir Bradley tiesiog ištaškė visus sutikrus T72 santykiu vos ne 100:1, gal net daugiau, nes Abramsai šaudė jei iš arčiau tai važiuodami (sunkus taikinys rusiškai technikai, juo labiau kai juda ir šaudo atgal), o jei iš toli tai iš gerokai toliau nei T72 galėtu taikliai ir efektyviai atsišaudyti. Beja visi Irako T72 buvo daugiausiai stacionarūs taikiniai.
Gastonio 2023-01-26 22:54
Kad šiame kare tankas vs. tankas - gana retas įvykis, dauguma rusiškų tankų buvo sunaikinti granatsvaidžiais. O ir patys tankai buvo atnaujinami: vien šiluminio matymo įrenginiai yra gana rimtas atnaujinimas. Nepaisant visų fundamentalių rusiškų tankų bėdų, daug jų buvo parasta tiesiog netinkamai naudojant., pvz., be jokio palaikymo, gedimų, kuro trūkumo (juk iš tiesų didelis kiekis atiteko ukrainiečiams). Šis karas - baisus, bet kad jau vyksta, bus įdomu pažiūrėti, kaip pasirodys net 3 skirtingi vakarų tankų tipai.
kukulis4 2023-01-27 05:14
Pasirodys taip gerai, kaip gerai juos ukrainieciai juos sugebes panaudot. As labai tikiuosi, kad iki to laiko, kol visi sitie tankai atsiras Ukrainoje, jie jau bus apmokyti jais naudotis. Himarsus ivalde puikiai, kaip ir visokius dronus. Tikiuosi su tankais bus panasiai.