[Žinios trumpai] Super galingi naktiniai sprogimai: skelbiami vaizdai, kas liko iš Ilovaisko po HIMARS atakos (Video)  ()

Naktinio sprogimo Ilovaiske pasekmės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-30 [Žinios trumpai] Super galingi naktiniai sprogimai: skelbiami vaizdai, kas liko iš Ilovaisko po HIMARS atakos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vadinamoji „DLR“ valdžia paskelbė, kad sausio 28-osios vakarą Ukrainos kariai pataikė į geležinkelio stotį laikinai užimtame Ilovaiske, ir „per kelias minutes iš HIMARS į miestą paleido septynias raketas“.

Ryte okupantai pranešė, kad „nukentėjo geležinkelių infrastruktūra, ypač kontaktinis tinklas“. Tuo pat metu Ilovaisko gauleiteris, tam tikras Ruslanas Dudnikovas tikina, kad „jau vyksta atstatymo darbai“, o „įvykis neturėjo įtakos geležinkelių transportui“.

Kartu okupantai tikina, kad niekas nenukentėjo. Matant nuotraukas, sunku tuo patikėti.

Žmonės praneša, kad sprogimo metu stotyje buvo iškraunamas ešelonas su į Ilovaiską atvykusios Rusijos kariuomenės personalu ir karine technika.

Visų pirma apie tai rašo Ukrainos liaudies deputatas Oleksijus Gončarenka.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė užpuolikams Ilovaiske. Buvo pažeistas geležinkelio kontaktinis tinklas. Smūgis įvyko, iškraunant personalą ir karinę techniką. Jau niekad neiškraus“, – sakė jis.

Liaudies deputatas Borislavas Bereza taip pat pranešė apie „gerą naujieną iš Ilovaisko“.

„Geros žinios iš Ilovaisko. Vyko HIMARS pasirodymas. O paskui dar vienas. Ir abu tikslūs“, - rašė Bereza.

 

Ukrainos karininkas Anatolijus Štefanas parodė pranešimo ekrano kopiją, padarytą viename iš Rusijos viešųjų puslapių, kuri patvirtino informaciją apie dviejų raketų smūgį, o ne septynių, kaip tikino okupuotos dalies „autoritetai“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(0)
(70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: